Στοιχειωμένα μέρη στην Αθήνα! Εσύ τολμάς να τα ανακαλύψεις; - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Δευτέρα, Αυγούστου 02, 2021

Στοιχειωμένα μέρη στην Αθήνα! Εσύ τολμάς να τα ανακαλύψεις;


1.Σπηλιά του Νταβέλη

Όλη η περιοχή, στην οποία βρίσκεται η σπηλιά της Πεντέλης, κυκλώνεται από περίεργες ιστορίες και παράξενα φαινόμενα, που δημιουργούν έναν περίεργο τρόμο, ειδικά αν την επισκεφτείς βράδυ!Επίσης, υπάρχει φήμη ότι είναι το στέκι πολλών σατανιστών, που κάνουν θυσίες στον θεό Πάνα. Η σπηλιά είναι κατασκότεινη, και την πλαισιώνει μια μικρή εκκλησία γεμάτη κρυφές εισόδους. Το σκοτάδι είναι τόσο πυκνό, που νιώθεις να τυφλώνεσαι! Λένε ότι η περιοχή είναι γεμάτη μαγνητικά παιδεία και για αυτό συμβαίνουν πολλά από τα αφύσικα πράγματα που συμβαίνουν εκεί. Αν δεν το πιστεύετε, δεν έχετε παρά να την επισκεφτείτε!


2.Νεκροταφείο στην Πολιτεία
Στο νεκροταφείο αυτό, αν τύχει να περάσετε μετά τα μεσάνυχτα, σίγουρα θα ακούσετε το κλάμα ενός κοριτσιού, που κλαίει γοερά και με τρομερό παράπονο. Κανείς ποτέ δεν το έχει δει, αλλά πολλοί έχουν ακούσει το κλάμα του!


3.Κάστρο της Δουκίσσης Πλακεντίας
Στο κάστρο αυτό, λέγεται ότι πολύ παλιά όταν η Δούκισσα κατοικούσε ακόμα εκεί,γίνονταν πολλά μυστήρια πράγματα και διαβολικά! Η Δούκισσα, μετά τον χαμό της κόρης της, κρατούσε φυλαγμένο το σώμα της ταριχευμένο στο σπίτι της στην Πειραιώς, όταν μια φωτιά το έκαψε και βρέθηκε στην απόλυτη απελπισία. Από τότε, αγόρασε το κτήμα στην Πεντέλη, και δεν έβγαινε ποτέ από το σπίτι. Λέγεται ότι τελούσε κρυφές τελετές και είχε μπλέξει με τον σατανισμό! Ακούγεται πως αν περάσεις βράδυ από έξω, θα δείς αναμμένα φώτα και φιγούρες να πηγαινοέρχονται.

4. Οδός Άγρας 22, Καλλιμάρμαρο
Ένα νεοκλασσικό κτίριο, ακατοίκητο, στο κέντρο της Αθήνας, στο οποίο ανυποψίαστοι περαστικοί έχουν παρατηρήσει πολλές φορές φιγούρες και κίνηση μέσα, όταν επικρατεί σκοτάδι στο εσωτερικό του! Μάλιστα μια πρόσφατη μαρτυρία, εξομολογείται, πως είδε μια ηλικιωμένη γυναίκα μέσα, με άσπρα μάτια! Ποια να είναι η ιστορία πίσω από όλο αυτό;

5.Βίλα Καζούλη, Κηφισία
Στα υπόγειά της βασανίστηκαν απάνθρωπα, εκατοντάδες παλικάρια, αγωνιστές της Αντίστασης, όπου άφησαν και την τελευταία τους πνοή. Μετά την αποχώρηση των κατακτητών, το κτίριο συνδέθηκε με ένα σωρό φοβερές ιστορίες. Πολλοί ήταν οι κάτοικοι της περιοχής που ισχυρίζονταν οτι άκουγαν τα ουρλιαχτά και τα κλάματα των θυμάτων και έβλεπαν τα φαντάσματά τους να κυκλοφορούν τις νύχτες και να ζητούν βοήθεια. Επίσης διάφορες οπτασίες και τραγούδια έχουν στοιχειώσει το οίκημα.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες