Αρκαδία-Φωτιά: Σε διαθεσιμότητα αστυνομικός που φέρεται να ζήτησε πολιτικό μέσο για να στείλει βοήθεια - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Δευτέρα, Αυγούστου 09, 2021

Αρκαδία-Φωτιά: Σε διαθεσιμότητα αστυνομικός που φέρεται να ζήτησε πολιτικό μέσο για να στείλει βοήθεια


Σε διαθεσιμότητα τέθηκε, με απόφαση του αρχηγού της ΕΛΑΣ, ανώτερος αξιωματικός στην Πελοπόννησο, ο οποίος φέρεται να ρώτησε πολίτη, οποίος του ζήτησε να στείλει πυροσβεστικό όχημα για να σώσει το σπίτι του από τις φλόγες, εάν έχει πολιτικό μέσο. Παράλληλα, για την υπόθεση διατάχθηκε Ένορκη Διοικητική Εξέταση.
Αυτή η αντίδραση του αρχηγείου της ΕΛΑΣ υπήρξε μετά από βίντεο που κάνει το γύρω του διαδικτύου και παρουσιάζει τον πολίτη να μιλάει σε τηλεοπτικό κανάλι για την πυρκαγιά που έφτασε στο χωριό του και το σπίτι του, ο οποίος αναφέρει τη συγκριμένη συνομιλία του με τον αξιωματικό.
Ειδικότερα, ο πολίτης λέει ότι τηλεφώνησε στον αξιωματικό στην Αστυνομική Διεύθυνση Αρκαδίας και του ζήτησε ένα πυροσβεστικό όχημα να σώσει το σπίτι του. Εκείνος επικοινώνησε με την Πυροσβεστική που αρνήθηκε και τότε, πάντα σύμφωνα με την μαρτυρία του πολίτη, τον ρώτησε εάν έχει κάποιο πολιτικό μέσο.
Μετά τη δημοσιοποίηση του συγκεκριμένου βίντεο, το αρχηγείο της ΕΛΑΣ εξέδωσε ανακοίνωση, τις πρωινές ώρες, η οποία αναφέρει: «Σχετικά με περιστατικό στο οποίο φέρεται να εμπλέκεται ανώτερος αξιωματικός της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου και αναπαράγεται σε ιστοσελίδες και μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ανακοινώνεται ότι διατάχθηκε Ένορκη Διοικητική Εξέταση, ενώ παράλληλα με απόφαση του αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, ο εν λόγω αξιωματικός τέθηκε σε διαθεσιμότητα».aftodioikisi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες