Αναστολή εργασίας για ανεμβολίαστους εκπαιδευτικούς που δεν θα κάνουν εργαστηριακά τεστ - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Πέμπτη, Αυγούστου 12, 2021

Αναστολή εργασίας για ανεμβολίαστους εκπαιδευτικούς που δεν θα κάνουν εργαστηριακά τεστ


Δεν θα επιτραπεί η είσοδος στα σχολεία στους εκπαιδευτικούς που δεν θα τηρήσουν τα μέτρα για τον κορωνοϊό, υπογράμμισε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη, ο γενικός γραμματέας του Υπουργείου Παιδείας, Αλέξανδρος Κόπτσης.

Όπως τόνισε, μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα, αυτό πρακτικά σημαίνει ότι θα εφαρμοστούν τα προβλεπόμενα για τους δημόσιους υπάλληλους με αναστολή εργασίας και μη καταβολή μισθού.

«Δεν μπορούμε να καταστρατηγήσουμε την νομοθεσία και να επιτρέψουμε να γίνει διασπορά από κάποιους που δεν θέλουν να τηρήσουν την νομοθεσία. Θα είμαστε αμείλικτοι σε αυτό. Προετοιμαζόμαστε πυρετωδώς όλο το καλοκαίρι και προγραμματίζουμε την λειτουργία των σχολικών μονάδων με διττό στόχο, από τη μια να διασφαλίσουμε την υγεία των μαθητών και εκπαιδευτικών και από την άλλη, την απρόσκοπτη λειτουργία των σχολείων και της εκπαιδευτικής, διδακτικής διαδικασίας γιατί τα 2 τελευταία χρόνια, είχαμε πολλές παρενέργειες, αλλά την κρατήσαμε όρθια με την τηλεκπαίδευση» είπε ο γενικός γραμματέας Πρωτοβάθμιας, Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας. 

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες