Πέθανε από ηλεκτροπληξία ενώ μιλούσε στο κινητό κατά τη διάρκεια καταιγίδας - Το μοιραίο λάθος - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Τρίτη, Αυγούστου 31, 2021

Πέθανε από ηλεκτροπληξία ενώ μιλούσε στο κινητό κατά τη διάρκεια καταιγίδας - Το μοιραίο λάθος


Τραγικό θάνατο βρήκε μια 18χρονη στη Βραζιλία, καθώς υπέστη ηλεκτροπληξία ενώ μιλούσε στο κινητό της κατά τη διάρκεια μιας καταιγίδας.

Η Radja Ferreira de Oliveira βρισκόταν στο σπίτι της, στην πόλη Santarem (βόρεια της χώρας), όταν το πρωί της Κυριακής (29/08) έπεσε σε αυτό ένας κεραυνός.

Την ίδια ώρα, το άτυχο κορίτσι μιλούσε στο κινητό της ενώ αυτό φόρτιζε, με αποτέλεσμα να υποστεί ηλεκτροπληξία και να χάσει τις αισθήσεις της.

Η οικογένεια της Radja τη μετέφερε αμέσως στο νοσοκομείο της πόλης, ωστόσο ήταν ήδη αργά, καθώς η 18χρονη είχε αφήσει την τελευταία της πνοή. Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών, δεν κατάφεραν να την επαναφέρουν στη ζωή…

Αξίζει να σημειωθεί πως η Radja είναι το τρίτο άτομο που έπαθε ηλεκτροπληξία στην πολιτεία Para της Βραζιλίας, σύμφωνα με την Daily Mail.

Μόλις την προηγούμενη Τετάρτη, κατά τη διάρκεια μιας άλλης καταιγίδας, ο Semeao Tavares χτυπήθηκε από κεραυνό ενώ μιλούσε στο κινητό, χάνοντας τη ζωή του.

Ο δημοτικός σύμβουλος Raimundo Brito ήταν πάντως πιο τυχερός, καθώς αφού έπαθε ηλεκτροπληξία στην ίδια καταιγίδα, κατάφερε να καλέσει βοήθεια και να μεταφερθεί στο τοπικό κέντρο υγείας, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Μετά το θάνατο της Radja, οι αξιωματούχοι προειδοποίησαν για τους κινδύνους που ελλοχεύουν κατά τη χρήση κινητού τηλεφώνου ενώ αυτό φορτίζεται, ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια καταιγίδας.










 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες