Καστοριά: Άρχισαν οι εισβολές μινκ σε σπίτια – Οι εικόνες στα μπάνια που «πάγωσαν» τους ιδιοκτήτες - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Παρασκευή, Αυγούστου 20, 2021

Καστοριά: Άρχισαν οι εισβολές μινκ σε σπίτια – Οι εικόνες στα μπάνια που «πάγωσαν» τους ιδιοκτήτες


Το πρόβλημα με τα μινκ στην Καστοριά όχι μόνο παραμένει αλλά δείχνει να εντείνεται. Απίθανες εικόνες σε δύο σπίτια της πόλης…
Ένα μινκ έκανε την εμφάνισή του μέσα από τις σωληνώσεις της τουαλέτας σε σπίτια στην Καστοριά. Έγινε αντιληπτό από τους ενοίκους του πρώτου σπιτιού που “επισκέφτηκε”, οι οποίοι κάλεσαν την Πυροσβεστική Υπηρεσία αλλά δεν κατάφερε να το εντοπίσει.
Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, λίγη ώρα αργότερα σε δεύτερο σπίτι στην ίδια γειτονιά, το μινκ εμφανίστηκε και πάλι στο μπάνιο. Το στοιχείο αυτό και το γεγονός ότι το μινκ ήταν βρεγμένο, οδήγησε στο συμπέρασμα, ότι το ζωάκι κυκλοφορούσε μέσα στους αγωγούς του αποχετευτικού δικτύου.
Το πρωτοφανές περιστατικό έκανε γνωστό, με ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ο Νίκος Παναγιωτόπουλος, μέλος της Ομάδας Άμεσης Επέμβασης του Αρκτούρου και της Εταιρίας Προστασίας Περιβάλλοντος Καστοριάς, ο οποίος κλήθηκε στο σημείο.
Σύμφωνα με την ανάρτησή του, η επιχείρηση είχε αίσιο τέλος, καθώς οι πυροσβέστες κατάφεραν να “συλλάβουν” τον απρόσκλητο επισκέπτη.newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες