Champions League: Ολυμπιακός-Λουντογκόρετς απόψε στις 10.00 μμ - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Τρίτη, Αυγούστου 03, 2021

Champions League: Ολυμπιακός-Λουντογκόρετς απόψε στις 10.00 μμ


Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την Λουντογκόρετς στο Καραϊσκάκη, στο πλαίσιο του τρίτου προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ και θέλει απόψε (22.00, MEGA, Nova 1) να κάνει το πρώτο βήμα για πρόκριση στα πλέι οφ της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Οι «ερυθρόλευκοι» μετά τη δέκατη σερί καλοκαιρινή πρόκριση την οποία πανηγύρισαν αποκλείοντας τη Νεφτσί Μπακού με δύο νίκες με 1-0, φτάνοντας πλέον στο 16-4-0 το αήττητο σερί τους σε διεθνή προκριματικά, θα επιδιώξουν να «πετάξουν» εκτός και τους πρωταθλητές Βουλγαρίας, ώστε να περάσουν στα play off, όπου θα συναντήσουν τον νικητή του ζευγαριού Μάλμε - Ρέιντζερς.

Τα νέα είναι ευχάριστα για τους Πειραιώτες, αφού όπως ανακοίνωσε ο Πέδρο Μαρτίνς, ο μόνος που παραμένει εκτός δράσης είναι ο Μπουχαλάκης, όπως επίσης και ο Τικίνιο, ο οποίος εκτίει ποινή. Έτσι ο Πορτογάλος μπορεί να υπολογίζει απόψε τόσο στον Εμβιλά που επέστρεψε στην ευρωπαϊκή λίστα, όσο και στους Ρεάμπτσιουκ, Σωκράτη Παπασταθόπουλο και Ανδρούτσο που ξεπέρασαν τα προβλήματά τους.


Στην ευρωπαϊκή λίστα αντί του Κρίστινσον μπήκε και το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα των πρωταθλητών Ελλάδας, Χένρι Ονιεκούρου, όμως δεν μπήκε και στην αποστολή για το πρώτο ματς με τη Λουντογκόρετς. Εκτός λίστας έχουν μείνει οι Αβραάμ, Τσούμιτς, Αλγ. Μπα, Σίλβα, Πέπε, Ντρέγκερ και ο τραυματίας Φορτούνης.




Μαρτίνς: «Η ζέστη θα επηρεάσει»

Ο Πέδρο Μαρτίνς παραδέχτηκε στη συνέντευξη Τύπου ότι η Λουντογκόρετς είναι πιο δυνατός αντίπαλος από τους Αζέρους και θα αντιμετωπιστεί με σεβασμό, ενώ αναφέρθηκε και στη ζέστη που θα επηρεάζει την απόδοση των παικτών. Από την πλευρά του ο Ρούμπεν Σεμέδο έκανε ιδιαίτερη αναφορά στις αμυντικές επιδόσεις των «ερυθρόλευκων» και στάθηκε στο πόσο σημαντικό είναι να πάρουν τη νίκη χωρίς να δεχθούν γκολ.

Τα πλάνα του Μαρτίνς

Ο Πορτογάλος προπονητής του Ολυμπιακού προσανατολίζεται να παρατάξει την ομάδα με τρεις κεντρικούς αμυντικούς και συγκεκριμένα τους Σεμέδο, Μπα και Σισέ, σύμφωνα με τη δοκιμή που έγινε στην τελευταία προπόνηση.

Ο Τζολάκης θα παραμείνει κάτω από τα δοκάρια, ενώ οι Λαλά - Ρέαμπτσιουκ θα καλύψουν τη δεξιά και την αριστερή πλευρά, αντίστοιχα. Οι Κούντε και Καμαρά θα βρίσκονται στο κέντρο της μεσαίας γραμμής, ο Μασούρας στο δεξί άκρο της επίθεσης, ο Βαλμπουενά στο αριστερό, ενώ για τη γραμμή κρούσης ο Χασάν φαίνεται να συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες να πάρει φανέλα βασικού, απ ότι ο Ελ Αραμπί.

Σε ότι αφορά την Λουντογκόρετς, η οποία ξεπέρασε το εμπόδιο της πρωταθλήτριας Σλοβενίας Μούρα, για να εξασφαλίσει για ένατη φορά τα τελευταία 11 χρόνια τη συμμετοχή τη σε όμιλο ευρωπαϊκής διοργάνωση, μετράει ήδη δυο νίκες στο πρωτάθλημα Βουλγαρίας που έχει ξεκινήσει, ενώ έχει καταφέρει να σκοράει στα 6 από τα 7 επίσημα ματς που έχει δώσει.

Ο τεχνικός της Λουντογκόρετς, Βάλντας Νταμπράουσκας, ο οποίος δεν μπορει να υπολογίζει στις υπηρεσίες του επιθετικού του Ιγκίνιομ υποστήριξε πως δεν φοβάται τον Ολυμπιακό παρότι είναι μεγάλη ομάδα. Ο 44χρονος Λιθουανός τεχνικός στη συνέντευξη τύπου πριν το παιχνίδι με τους «ερυθρόλευκους» δήλωσε μεταξύ άλλων: «Πρέπει να βρούμε ισορροπία, να είμαστε λογικοί, συγκρατημένοι. Σίγουρα μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά περιμένω πως θα πάρουμε θετικό αποτέλεσμα».

Ο διατητής της αναμέτρησης Ολυμπιακός-Λουντογκόρετς

Διαιτητής της πρώτης αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τη Λουντογκόρετς για τον Γ' προκριματικό γύρο του Champions League στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» θα είναι ο Μπόμπι Μάντεν. Ο Σκωτσέζος ρέφερι είχε σφυρίξει και στην ήττα των πρωταθλητών από τον Παναθηναϊκό, με 2-1, το Φεβρουάριο για τη Super League 1.

Βοηθοί του Σκωτσέζου θα είναι οι Ντέιβιντ Ρουμ και Άλαν Μούλβανι, ενώ 4ος ορίστηκε ο Κρεγκ Νάπιερ.

Ο Μάντεν έχει διευθύνει, στο παρελθόν, και τα ματς Μπενφίκα-ΑΕΚ 1-0 (2018/19, Champions League), Μίλαν-Ολυμπιακός 3-1 (2018/19, Europa League), Ολυμπιακός-Μπασακσεχίρ 2-0 (2019/20, Champions League) και ΠΑΟΚ-Ομόνοια 1-1 (2020/21, Europa League).









 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες