ΕΛΤΑ Courier: Περισσότερα από 6.900 δέματα στους πυρόπληκτους - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Τρίτη, Αυγούστου 24, 2021

ΕΛΤΑ Courier: Περισσότερα από 6.900 δέματα στους πυρόπληκτους


Περισσότερα από 6.900 δέματα με είδη πρώτης ανάγκης συγκεντρώθηκαν και αποστάλθηκαν δωρεάν στους πυρόπληκτους στο πλαίσιο της δράσης της ΕΛΤΑ Courier. Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ και όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση της η εταιρεία, η εν λόγω δράση ολοκληρώθηκε με μεγάλη συμμετοχή στις 18 Αυγούστου για δωρεάν αποστολές αγαθών και υλικών πρώτης ανάγκης από Ελλάδα και Κύπρο προς τις πυρόπληκτες περιοχές της Ελλάδας.
   
Παράλληλα, με πρωτοβουλία των εργαζομένων της η ΕΛΤΑ Courier συμμετείχε σε διάφορες δράσεις που πραγματοποιήθηκαν για τη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης, την προετοιμασία αλλά και τη διανομή τροφίμων και γευμάτων προς τους πυρόπληκτους της Εύβοιας.
   
«Με αίσθημα ευθύνης και αλληλεγγύης, η ΕΛΤΑ Courier διεκπεραίωσε από τις 5 έως τις 18 Αυγούστου πάνω από 1.700 αποστολές και με περισσότερα από 6.900 δέματα προς τις πληγείσες περιοχές σε όλη την Ελλάδα ξεπερνώντας κάθε προηγούμενη δράση» επισημαίνει στην ανακοίνωσή της η εταιρεία.
    
«Με την υποστήριξη που μας έδειξαν οι πελάτες μας και στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της εταιρείας μας, συνδράμαμε με τα δικά μας μέσα προς όλους όσους το είχαν ανάγκη. Για τον λόγο αυτό, η ΕΛΤΑ Courier θέλει να ευχαριστήσει όλους που στήριξαν αυτό το εγχείρημα», αναφέρει.
 

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες