3.000 καινούργια BMW και MΙΝΙ εγκαταλειμμένα στον Καναδά για 6+ χρόνια! [video] - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Σάββατο, Σεπτεμβρίου 11, 2021

3.000 καινούργια BMW και MΙΝΙ εγκαταλειμμένα στον Καναδά για 6+ χρόνια! [video]


Οι φαν των BMW και MINI μπορεί να σοκαριστούν διαβάζοντας και βλέποντας παρακάτω. Από το 2015, 3.000 μοντέλα του γκρουπ εγκαταλείφθηκαν στη θλιβερή τύχη τους σε λιμάνι του Καναδά, ύστερα από χιονοθύελλα.Νέες BMW να απλώνονται μέχρι εκεί που μπορεί να δει το μάτι; Για έναν λάτρη της γερμανικής φίρμας, αυτό θα μπορούσε να σημαίνει τον Παράδεισο. Αλλά στην πραγματικότητα, η εικόνα που απλώνεται εμπρός σου, στο Vancouver, μοιάζει περισσότερο με την Κόλαση. Τα 3.000 αυτοκίνητα που βρίσκονται αποθηκευμένα εκεί δεν έχουν καμία ελπίδα να επιστρέψουν στον δρόμο.
Ύστερα από την άφιξή τους σε καναδικό έδαφος, στο λιμάνι του Halifax, εκτέθηκαν στο αλάτι και στην υγρασία κατά τη διάρκεια μιας τρομερής χιονοθύελλας τον Φεβρουάριο του 2015. Έκθεση που στάθηκε αρκετή για να προκαλέσει εκτεταμένες ζημιές στα ηλεκτρικά κυκλώματα και στη μίζα πολλών MINI ή στην κρεμαγέρα του τιμονιού πολλών BMW.

Ως εκ τούτου, διατάχθηκε ανάκληση από τις αρχές της χώρας, αλλά η βαυαρική φίρμα θεώρησε σαφώς ότι θα ήταν ασφαλέστερο και λιγότερο δαπανηρό να πραγματοποιηθεί πλήρης αντικατάσταση των κατεστραμμένων οχημάτων αντί η επισκευή τους.Και μην φανταστείτε πως τα 3.000 εγκαταλειμμένα αυτοκίνητα ήταν απλώς 3θυρα βασικά MINI. Το video που κυκλοφόρησε πρόσφατα στο Instagram από το supercars.fails δείχνει επίσης BMW M4 και 7 Series παλαιότερης γενιάς, μια M6, καθώς και μια σπάνια Alpina B6 που προέρχεται από τη 6 Series. Μια πανάκριβη υβριδική BMW i8 περιλαμβάνεται επίσης στη λίστα που έδωσε το καναδικό υπουργείο Μεταφορών, όπως μπορείτε να δείτε στη σχετική φωτογραφία της.

Σε αυτό το ιδιότυπο νεκροταφείο BMW και MINI, κάμποσα κομμάτια είναι ήδη πολύ σκουριασμένα. Τα έξι χρόνια που πέρασαν από πάνω τους, χωρίς καν να μπει ποτέ ο κινητήρας τους εμπρός έχουν κάνει τα πράγματα ακόμα χειρότερα. Και η μόνη διαφαινόμενη προοπτική τους σήμερα είναι κάποια μέρα να ανακυκλωθούν…


.drive.gr

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες