32χρονη μητέρα έσφαξε την 1 έτους κόρη της σε τελετή «μαύρης μαγείας» - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 17, 2021

32χρονη μητέρα έσφαξε την 1 έτους κόρη της σε τελετή «μαύρης μαγείας»


Δεν χωράει ανθρώπου νους τη δολοφονία του 1 έτους παιδιού από τη μητέρα της που είχε πάθος με τη «μαύρη μαγεία»

Σοκ έχει προκαλέσει στη Ρωσία η δολοφονία ενός παιδιού μόλις 1 έτους από τη μητέρα του η οποία είχε πάθος με τη «μαύρη μαγεία». Η 32χρονη Ελιζαβέτα Τσαρεφσκάγια, μάλιστα, αφού σκότωσε την κόρη της αλλά και τη γάτα της οικογένειας στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Οι αστυνομικοί που μπήκαν στο διαμέρισμα της οικογένειας στην πόλη Ροστοφ-ον-ντον στη Ρωσία βρήκαν γυμνή την 32χρονη ενώ κοντά της ήταν νεκρή η κόρη της αλλά και η γάτα. Δίπλα στις σορούς εντοπίστηκαν φωτογραφίες του πρώην συντρόφου της 32χρονης καλυμμένες με αίμα και με τρυπημένα τα μάτια του.

Όπως δήλωσε αστυνομική πηγή το φονικό μετά από κάποιου είδους τελετουργικό προκάλεσε σοκ ακόμα και στους πιο έμπειρους αστυνομικούς. «Παντού υπήρχαν ματωμένα πράγματα, αντικείμενα «μαύρης μαγείας». Η σορός της μητέρας ήταν πάνω σε αυτή του παιδιού της ενώ για κάποιο λόγο το πτώμα της 32χρονς ήταν γυμνό». Οι αστυνομικοί είπαν ότι η γυναίκα είχε κλειδώσει την πόρτα του σπιτιού της από μέσα πριν να προχωρήσει στην αιματηρή τελετή σκοτώνοντας το παιδί και τη γάτα πριν τελικά να βάλει τέλος στη ζωή της.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης τόσο η μητέρα όσο και η κόρη της είχαν τραύματα από μαχαίρι τα οποία εκτιμάται ότι κατάφερε η 32χρονη την οποία ο τοπικός τύπος αποκαλεί «μάγισσα».

Ο σύζυγος της μητέρας που δολοφόνησε άγρια το παιδί της, ο 26χρονος Αρτούρ Ρόσιν, είπε ότι η 32χρονη είχε αποφοιτήσει με έπαινο από την Αρχιτεκτονική σχολή και είχε ταλέντο στη σχεδίαση ρούχων. Αλλά για κάποιο λόγο, πρόσθεσε ο ίδιος, απέκτησε εμμονή με τη «μαύρη μαγεία» και ήθελε να επικοινωνήσει με τους νεκρούς. Κατά τον ίδιο η 32χρονη απέκτησε πιθανότατα το πάθος αυτό από τον πρώην σύντροφό της ο οποίος ήταν και ο πατέρας του 1 έτους παιδιού.








 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες