Ήπειρος: Προβληματισμός από το λουκέτο σε 40 σχολεία – Οι φόβοι χρόνων επιβεβαιώθηκαν φέτος - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Κυριακή, Σεπτεμβρίου 05, 2021

Ήπειρος: Προβληματισμός από το λουκέτο σε 40 σχολεία – Οι φόβοι χρόνων επιβεβαιώθηκαν φέτος


Συνολικά 40 σχολεία δεν πρόκειται να ανοίξουν φέτος. Η Ήπειρος παρακολουθεί προβληματισμένη, στον απόηχο της ανακοίνωσης…
25 νηπιαγωγεία και 15 δημοτικά σχολεία δεν θα λειτουργήσουν κατά το νέο σχολικό έτος καθώς δεν έχει συμπληρωθεί ο απαραίτητος αριθμός μαθητών ή δεν υπάρχει καθόλου μαθητικό δυναμικό. Σύμφωνα με το epiruspost, η σχετική απόφαση από την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης δημοσιεύθηκε ήδη στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης.
Τα νηπιαγωγεία τα οποία κλείνουν είναι: Κεραματών, Κυψέλης, Λουτρότοπου, Πέτρας και Ροδαυγής στην Περιφερειακή Ενότητα Άρτας, Γκρίκας, Καρβουναρίου, Κεστρίνης και Μαζαρακιάς στην Περιφερειακή Ενότητα Θεσπρωτίας, Αβγού, Ασβεστοχωρίου, Βωβούσας, Βοτονοσίου, Διστράτου, Επισκοπικού, Ηλιόκαλης, Κεφαλοχωρίου, Νήσου, Περιβλέπτου, και Τσεπελόβου στην Περιφερειακή Ενότητα Ιωαννίνων, Αρχαγγέλου, Βαλανιδορράχης, Βουβοποτάμου και 1ο Ειδικό στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας.
Τα Δημοτικά Σχολεία που κλείνουν είναι: Κομμένου, Παλαιοκάτουνου στην Άρτα, Γκρίκας- Ψάκας, Κεστρίνης και Μαζαρακιάς στη Θεσπρωτία, 25ο, Ασβεστοχωρίου, Κεφαλοχωρίου, Κοντινών, Άνω Λαψίστας, Ματσουκίου, Πλατανούσας, Ποταμιάς Κουκλεσίου και Τσεπελόβου.

Δείτε πως σχολίασε τις εξελίξεις στην ΕΡΤ, ο δήμαρχος Ιωαννίνων, Μωυσής Ελισάφ…

newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες