Πήλιο ΣΟΚ: Ψαράς έπιασε στα δίχτυα του 74χρονο αγνοούμενο και τον πέταξε ξανά στη θάλασσα - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Τρίτη, Σεπτεμβρίου 14, 2021

Πήλιο ΣΟΚ: Ψαράς έπιασε στα δίχτυα του 74χρονο αγνοούμενο και τον πέταξε ξανά στη θάλασσα


Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στη θαλάσσια περιοχή Ξυνόβρυση Πηλίου με έναν 52χρονο ψαρά.

Ο άνδρας, ενώ ψάρευε, βρήκε μπλεγμένο στα δίχτυα του το πτώμα αγνοούμενου ψαντοντουφεκά, ηλικίας 74 ετών. Ωστόσο, σύμφωνα με το Mega, αντί να τον βγάλει στην στεριά και να ειδοποιήσει τις Αρχές, πέταξε ξανά το πτώμα στη θάλασσα και έφυγε.

Ο 74χρονος αναζητούνταν από την προηγούμενη μέρα.

Ο 52χρονος συνελήφθη για «μη ανακοίνωση ανεύρεσης νεκρού», όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Λιμενικού Σώματος. Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου.

Η ανακοίνωση του Λιμενικού

Αναφορικά με τις έρευνες και τον εντοπισμό αγνοούμενου υποβρύχιου αλιέα στον Βόλο την 12.09.2021, γνωρίζεται ότι συνελήφθη, βραδινές ώρες χθες, 52χρονος ημεδαπός, στην παραλία «ΜΕΛΑΝΗ» Πηλίου Νομού Μαγνησίας για παράβαση του άρθρου 181 του Π.Κ. – Νόμος 4619/2019 (μη ανακοίνωση ανεύρεσης νεκρού).

Συγκεκριμένα, πρωινές ώρες χθες, ο 52χρονος, κατά τη διενέργεια αλιείας με Α/Κ σκάφος στην θαλάσσια περιοχή «ΞΥΝΟΒΡΥΣΗ» Πηλίου, ανέσυρε τα δίχτυα του, στα οποία βρέθηκε μπλεγμένος ο 74χρονος αγνοούμενος υποβρύχιος αλιέας, χωρίς να έχει τις αισθήσεις του, ενώ στη συνέχεια, τον έριξε ξανά στη θάλασσα με τα δίχτυα του, χωρίς να αναφέρει το περιστατικό στις Αρχές.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου










 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες