Έρχεται ειδικός νόμος για μαϊμού εμβολιασμούς - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Κυριακή, Σεπτεμβρίου 05, 2021

Έρχεται ειδικός νόμος για μαϊμού εμβολιασμούς


Αυστηροποίηση του νομοθετικού πλαισίου για τους «μαϊμού» εμβολιασμούς προανήγγειλε ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, με αφορμή τα περιστατικά έκδοσης πλαστών πιστοποιητικών εμβολιασμού στο εμβολιαστικό κέντρο Παλαμά στην Καρδίτσα. 

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ και τον Γιώργο Αυτιά δήλωσε ότι «έρχεται ειδικός νόμος για τους μαϊμού εμβολιασμούς», χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

Υπενθυμίζεται ότι όλα ξεκίνησαν από μία υπάλληλο στο εμβολιαστικό κέντρο Παλαμά, η οποία βεβαίωνε στο σύστημα εμβολιασμού ότι πολίτες είχαν κάνει το εμβόλιο ενάντια στον κορονοϊό, χωρίς αυτό να έχει συμβεί.

«Φάμπρικα» είχε στήσει η υπάλληλος στο Κ.Υ. Παλαμά
«Κραδασμούς» στο Σύστημα Υγείας και στο πρόγραμμα εμβολιασμών προκαλεί η αποκάλυψη του σκανδάλου με τα εικονικά πιστοποιητικά στο Κέντρο Υγείας Παλαμά Καρδίτσας.

Όπως έγινε γνωστό, υπάλληλος του Κέντρου Υγείας Παλαμά βεβαίωνε στο σύστημα εμβολιασμού ότι πολίτες είχαν κάνει το εμβόλιο ενάντια στην covid19, χωρίς αυτοί να έχουν βρεθεί καν στο εμβολιαστικό κέντρο. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Αλήθεια», η υπάλληλος, όταν ήταν στην βάρδια της, είχε εκμεταλλευτεί την εμπιστοσύνη συγκεκριμένης ιατρού και με τους κωδικούς της, έμπαινε παράνομα στο σύστημα εμβολιασμών όπου βεβαίωνε ότι πολίτες είχαν εμβολιαστεί ενώ ουσιαστικά δεν είχαν περάσει καν από την πόλη του Παλαμά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι πολίτες που ήθελαν να εξασαφαλίσουν το πιστοποιητικό εμβολιασμού χωρίς να έχουν κάνει το εμβόλιο, έκλειναν ραντεβού για εμβόλιο στο Κέντρο Υγείας Παλαμά, προφανώς σε συνεννόηση με την υπάλληλο που τσέκαρε στο σύστημα ότι το εμβόλιο έγινε.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε από τυχαία παρατήρηση ότι έλειπε η σφραγίδα γιατρού από ορισμένα έγγραφα που συμπληρώνουν οι πολίτες που εμβολιάζονται. Πληροφορίες αναφέρουν ότι μετά το ξεκίνημα της έρευνας, αρχικά βρέθηκαν 13 άτομα, ακολούθως ο αριθμός ανέβηκε στο 35 και τώρα βρίσκονται ήδη στα 47, ενώ η έρευνα προχωράει και κανείς δεν ξέρει πόσα άτομα θα αποκαλυφθεί ότι έχουν κάνει ψεύτικο εμβολιασμό, ενώ το δημοσίευμα σημειώνει πως πιθανόν ο αριθμός αυτός των ψεύτικων εμβολιασμένων να είναι μόνο για τον μήνα Αύγουστο.












 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες