Κερατέα: Σώθηκε από τη φωτιά και τη σκότωσε ο γιος της - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 03, 2021

Κερατέα: Σώθηκε από τη φωτιά και τη σκότωσε ο γιος της


Ένας 48χρονος άνδρας έδωσε τέλος στη ζωή της μητέρας του το μεσημέρι της Πέμπτης στο Μαρκάτι Κερατέας.
Ο μητροκτόνος μετά το αποτρόπαιο έγκλημα πήρε τηλέφωνο την αστυνομία και παραδόθηκε ενώ σε κατάθεσή του είπε σήμερα πως η μητέρα του που ήταν κατάκοιτη και είχε άνοια, είχε φτάσει σε σημείο να μην τον αναγνωρίζει.
Ο 48χρονος ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα αποφάσισε να σκοτώσει τη γυναίκα που τον έφερε στη ζωή με ένα κουζινομάχαιρο.
Σαν ειρωνεία τη ζωή της άτυχης γυναίκας είχαν σώσει πριν λιγες μέρες άνδρες της ομάδας ΟΠΚΕ στην καταστροφική πυρκαγιά στην περιοχή. Τη ζωή που αποφάσισε να της αφαιρέσει ο ίδιος ο μονάκριβος γιος της.
«Ήταν κατάκοιτη, δεν με αναγνώριζε»
Σήμερα Παρασκευή, ο 48χρονος μητροκτόνος, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα όπου αναμένεται να πάρει προθεσμία για να απολογηθεί. Στους αστυνομικούς της Ασφάλειας, είπε ότι ό,τι έκανε το έκανε γιατί δεν μπορούσε να βλέπει τη μητέρα του σε αυτή την κατάσταση. «Ήταν κατάκοιτη στο κρεβάτι. Είχε άνοια και δεν με αναγνώριζε…» είπε και στη συνέχεια περιέγραψε πως άρπαξε ένα κουζινομάχαιρο και τρυπώντας τη στον λαιμό τη δολοφόνησε.
Είχε σωθεί από τη φωτιά
Η δολοφονηθείσα είχε σωθεί από ομάδα της ΟΠΚΕ, όταν ξέσπασε η πυρκαγιά στο Μαρκάτι του Δήμου Λαυρεωτικής τον Αύγουστο. Ο δήμαρχος είχε κάνει έκκληση στις αρχές για βοήθεια σε μια ηλικιωμένη που έχει εγκλωβιστεί.
Στο σημείο φθάνει πρώτη μια ομάδα της ΟΠΚΕ και όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες οι αστυνομικοί περνούν μέσα από τους καπνούς, παίρνουν στα χέρια τους την 86χρονη και τη βγάζουν έξω από το μικρό σπίτι, «χαρίζοντας» της τη ζωή.
Τη ζωή που αποφάσισε να της αφαιρέσει ο ίδιος της ο γιος.
aftodioikisi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες