Πάστορας λέει πως ο Ιησούς δεν επιστρέφει στη Γη επειδή οι πιστοί δεν δωρίζουν αρκετά χρήματα - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Κυριακή, Σεπτεμβρίου 26, 2021

Πάστορας λέει πως ο Ιησούς δεν επιστρέφει στη Γη επειδή οι πιστοί δεν δωρίζουν αρκετά χρήματα


Ο πολυεκατομμυριούχος πάστορας Jesse Duplantis πιστεύει πως αν ο κόσμος δώσει αρκετά χρήματα στην εκκλησία του, ο Θεός θα στείλει τον Ιησού στην Γη.

Ο ευαγγελιστής πάστορας έδωσε το παρών στο 4ήμερο event με την ονομασία Victorython, το οποίο μεταδόθηκε ζωντανά στο κανάλι Victory και επιχείρησε με έναν εντυπωσιακό τρόπο να ανεβάσει τις δωρεές.

«Ειλικρινά πιστεύω πως ο Ιησούς δεν έρχεται γιατί ο κόσμος δεν προσφέρει, όπως τους είπε ο Θεός, να προσφέρουν», είπε χαρακτηριστικά, ζητώντας από τον κόσμο να σηκώσει τα τηλέφωνά του και να κάνει δωρεές χρημάτων.


«Αλήθεια το πιστεύω αυτό. Αν ο κόσμος καλέσει σε αυτό το νούμερο και κάνει γνωστή την Victory σε όλο τον κόσμο, ο Θεός θα πει στον Ιησού πήγαινε», συμπλήρωσε.

Στη συνέχεια είπε: «Αυτό που εμποδίζει την έλευσή του, είναι οτι οι άνθρωποι δεν κάνουν στον οικονομικό τομέα, επειδή ζούμε σε έναν οικονομικό κόσμο, αυτό που τους κάλεσε ο Θεός να κάνουν. Ξέρετε; Μας κάλεσε να το κάνουμε».

Βέβαια, αξίζει να σημειώσουμε πως ο συγκεκριμένος πάστορας, ο Jesse Duplantis, είναι πολυεκατομμυριούχος και όπως είπε έχει και ιδιωτικό τζετ, το οποίο θα παραδώσει μετά την επιστροφή του Ιησού.











 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες