Έρευνα: Αρέσουν στις γυναίκες οι τρίχες στο σώμα; - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 24, 2021

Έρευνα: Αρέσουν στις γυναίκες οι τρίχες στο σώμα;


Οι τρίχες στο σώμα των ανδρών καμιά φορά μπορεί να ενοχλούν κάποιες γυναίκες αν είναι πολλές, από την άλλη έχουμε ακούσει και τις αντίθετες απόψεις, ό,τι δηλαδή αν ο άνδρας δεν έχει τρίχες δεν είναι άντρας. Πολλά από αυτά είναι ανοησίες από την άλλη έγκειται στο γούστο και τις προτιμήσεις της κάθε γυναίκες για το αν τελικά θα πει κάτι καλό για τις τρίχες μας.

Η αποτρίχωση στους άνδρες, για παράδειγμα, (ιδιαίτερα στα κατώτερα σημεία του σώματος) δεν είναι και ιδιαίτερα εύκολη υπόθεση. Γενικά είναι ένα ερώτημα που δυσκολεύει πολύ κόσμο. Όλα είναι θέμα γούστου κι αισθητικής. 

Η τριχοφυΐα είναι ένα θέμα που απασχολεί ιδιαίτερα τους άνδρες τα τελευταία χρόνια. Όλο και περισσότεροι άντρες αρχίζουν να ξυρίζουν το σώμα τους, τα πόδια τους αλλά και την “κάτω περιοχή” τους. Ο λόγος; Σίγουρα για να δείχνουν περισσότερο περιποιημένοι αλλά και γιατί πιστεύουν ότι με αυτό τον τρόπο θα προσελκύσουν περισσότερες γυναίκες.
 
Πολλές φορές όμως το κάνουν άδικα και δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που οι γυναίκες προτιμούν άντρες με τρίχα και μάλιστα…πολύ.

Τώρα το θέμα της αποτρίχωσης του άντρα είναι κάπως καινούριο σχετικά αλλά έχει αρχίσει και παίρνει τεράστιες προεκτάσεις. Όλο και περισσότερος ανδρικός πληθυσμός κάνει αποτρίχωση, ιδιαίτερα εκείνοι που είναι…με το συμπάθιο…σαν αρκούδες. Αλλά και πάλι όπως είπαμε είναι και με ποια γυναίκα είσαι, μπορεί εσένα η δική σου να θέλει τρίχα.

Τι έδειξε η έρευνα για την ανδρική τρίχα και τις γυναίκες:

Δεν είναι λίγοι εκείνοι οι άντρες που επιλέγουν να ξυρίσουν το σώμα τους. Δυστυχώς, για αυτούς, όμως, οι περισσότερες γυναίκες προτιμούν τη φυσική εμφάνιση ενός άντρα. Σύμφωνα με έρευνες, το 83% των γυναικών προτιμούν τους άντρες που έχουν τριχοφυΐα στο σώμα τους, ενώ μόνο το 17% επιλέγει το ξυρισμένο σώμα σε έναν άντρα.

Το 66% των γυναικών προτιμάει τους άνδρες, οι οποίοι έχουν τριχοφυΐα στο πρόσωπο τους. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να αφήσεις το πρόσωπο σου να γεμίσει με τρίχες, τις οποίες δε φροντίζεις κατάλληλα. Η έρευνα που έγινε το 2008 από τους ερευνητές Neave & Shields αποκάλυψε ότι μπορεί στις γυναίκες να αρέσουν οι τρίχες που έχεις στο πρόσωπο σου, αλλά δεν προτιμούν τις υπερβολές.

Αν πιστεύεις ότι πρέπει να ξυρίζεις εντελώς την “κάτω περιοχή” σου, τότε μάλλον δεν έχεις καθόλου ιδέα για το τι πραγματικά προτιμούν οι γυναίκες. Σύμφωνα με την έρευνα που έκαναν οι ερευνητές Neave & Shields, καμία γυναίκα δεν επιθυμεί κάτι τέτοιο. Ούτε, όμως, η έντονη τριχοφυΐα σε αυτή την περιοχή είναι ιδιαίτερα επιθυμητή.

Το 88% των γυναικών προτιμούν τους άντρες που φροντίζουν κατάλληλα αυτό το μέρος του σώματος τους. Όπως θέλεις κι εσύ η σύντροφος σου να φροντίζει αυτή την περιοχή, έτσι κι εσύ πρέπει να κάνεις το ίδιο. 

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες