Ληστεία στο Σύνταγμα: Συνελήφθη ένας από τους δράστες - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 27, 2021

Ληστεία στο Σύνταγμα: Συνελήφθη ένας από τους δράστες

Ένοπλη ληστεία σε υποκατάστημα τράπεζας στην Μητροπόλεως  EUROKINISSI

Η σύλληψη έγινε ύστερα από συνεργασία της Αντιτρομοκρατικής με την Ασφάλεια-Πρόκειται για δραπέτη των φυλακών-Εντοπίστηκε στην οδό Κατεχάκη την ώρα που έβγαινε από ταξί-Πάνω του βρέθηκε σακίδιο με βαρύ οπλισμό και καλάσνικοφ με γεμιστήρα
Στον εντοπισμό και την σύλληψη ενός εκ των δύο δραστών που συμμετείχαν στην ένοπλη ληστεία σε βάρος τράπεζας επί της οδού Μητροπόλεως, κατάφεραν να φτάσουν αστυνομικοί της Αντιτρομοκρατικής και της Ασφάλειας Αττικής που συνεργάζονται για την εξιχνίαση της υπόθεσης.

Πρόκειται για δραπέτη των φυλακών ο οποίος εντοπίστηκε σήμερα το μεσημέρι επί της οδού Κατεχάκη την ώρα που έβγαινε από ταξί. Πάνω του βρέθηκε σακίδιο με βαρύ οπλισμό και καλάσνικοφ με γεμιστήρα.

Για την υπόθεση, η Εκπρόσωπος Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας, Υπαστυνόμος Α΄ Ευθυμίου Άννας – Αννιέλα δήλωσε:

«Συνελήφθη μεσημβρινές ώρες σήμερα, Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2021, στην Αττική, από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία (Δ.Α.Ε.Ε.Β.) σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής, 33χρονος ημεδαπός δραπέτης, ο οποίος εξέτιε πολυετή ποινή φυλάκισης (46 ετών και 5 μηνών) για διακεκριμένη ληστεία κατά συναυτουργία με πυροβόλο όπλο, διακεκριμένη αντίσταση από πρόσωπο που οπλοφορεί, απόπειρα ανθρωποκτονίας με πρόθεση, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία, διακεκριμένη οπλοκατοχή από κοινού, παράνομη κατοχή όπλων και πυρομαχικών.

Ειδικότερα, ο ανωτέρω την 02-08-2021, παραβίασε τους όρους χορήγησης τακτικής πενθήμερης άδειας απουσίας από κατάστημα κράτησης, και αναζητούταν. Κατά τη σύλληψη, στην κατοχή του βρέθηκε πολεμικό τυφέκιο (καλάσνικοφ) και δύο πιστόλια, ενώ εξετάζεται η συμμετοχή του, στη διάπραξη πρόσφατων ένοπλων ληστειών σε υποκαταστήματα τραπεζών. Με την ολοκλήρωση των ερευνών, θα ακολουθήσει αναλυτική ενημέρωση».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες