Κύπρος: Συνελήφθη γυναικολόγος για εγχείρηση που είπε πως έκανε αλλά… δεν έκανε - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 22, 2021

Κύπρος: Συνελήφθη γυναικολόγος για εγχείρηση που είπε πως έκανε αλλά… δεν έκανε


Κύπρος: Πρωταγωνίστρια της περίεργης υπόθεσης μια 36χρονη γυναικολόγος, η οποία συνελήφθη μετά από καταγγελία μιας 73χρονης.
Η αστυνομία της Λεμεσού συνέλαβε μια 36χρονη γυναικολόγο, η οποία φέρεται να μην πραγματοποίησε μια χειρουργική επέμβαση σε μια 73χρονη γυναίκα, παρά το γεγονός πως της είπε πως την έκανε!
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Αστυνομία, καταγγέλθηκε από γυναίκα ηλικίας 73 ετών ότι, αφού είχε επισκεφθεί την 36χρονη στο ιατρείο όπου διατηρεί στη Λεμεσό, για θέματα υγείας, η τελευταία φέρεται να έκρινε ότι η ηλικιωμένη έχριζε χειρουργικής επέμβασης.
Αφού έγινε η χειρουργική επέμβαση σε ιατρικό κέντρο, λίγους μήνες αργότερα, η 73χρονη χρειάστηκε να νοσηλευτεί σε ιδιωτικό νοσοκομείο για θέμα υγείας. Εκεί σύμφωνα με την καταγγελία, της ανακοινώθηκε από τους ιατρούς ότι έχριζε της ίδιας συγκεκριμένης χειρουργικής επέμβασης όπου έτυχε προηγουμένως από την 36χρονη.
Μετά από εξέταση που πραγματοποιήθηκε στην 73χρονη από ιδιώτη γιατρό, διαπιστώθηκε ότι δεν είχε γίνει ποτέ η χειρουργική επέμβαση που της είχε αναφερθεί από την 36χρονη.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, παραλήφθηκε ο ιατρικός της φάκελος όπου φαίνεται ότι η 36χρονη συμπλήρωσε βάση νομοθεσίας εξιτήριο έγγραφο της καταγγέλλουσας καθώς επίσης και της χειρουργικής επέμβασης της οποίας υποτίθεται έτυχε η 73χρονη.



Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες