Τα επόμενα «δώρα» Μητσοτάκη και το «πάγωμα» της αστυνόμευσης στα πανεπιστήμια - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 15, 2021

Τα επόμενα «δώρα» Μητσοτάκη και το «πάγωμα» της αστυνόμευσης στα πανεπιστήμια


Ικανοποίηση εκφράζουν στο Μέγαρο Μαξίμου από την παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη στη ΔΕΘ.

Και αυτό γιατί εκτιμούν πως οι αρνητικές εντυπώσεις από τη διαχείριση των πυρκαγιών αλλά και τον ανασχηματισμό έχουν πλέον αμβλυνθεί με τα… γενναιόδωρα μέτρα ενίσχυσης που ανακοινώθηκαν. Περιμένουν μάλιστα η μικρή δημοσκοπική κάμψη που είχε παρουσιαστεί να ανατραπεί τις επόμενες μέρες. Βέβαια συζήτηση να γίνεται καθώς όπως με ενημερώνει η γάτα δεν υπάρχει καμία περίπτωση η πάμε σε εκλογές τους επόμενους μήνες και σε κάθε περίπτωση δεν αναμένουμε κάποιον αιφνιδιασμό, τουλάχιστον μέχρι το τέλος του 2022.

Τα νέα για την οικονομία πάντως, θα είναι ακόμα καλύτερα το επόμενο διάστημα με την ανάπτυξη να ξεπερνά το 6%. Αυτά βλέπουν και στο Μαξίμου και έχουν ζητήσει από τον Σταικούρα, ο οποίος και θα έχει και τον απαραίτητο δημοσιονομικό χώρο, να εξετάσει και άλλα μέτρα στήριξης των πολιτών. Κάπου εκεί στη συζήτηση για το προϋπολογισμό είναι πολύ πιθανό ο Κυριάκος Μητσοτάκης να ανακοινώσει το τέλος της εισφοράς αλληλεγγύης, μια περαιτέρω μείωση του ΕΝΦΙΑ αλλά και μείωση στις ασφαλιστικές εισφορές.

Σύμφωνα με τη γάτα στην κυβέρνηση εκτιμούν πως τα μέτρα αυτά θα δώσουν περαιτέρω ώθηση στην οικονομία ενισχύοντας και την κατανάλωση η οποία και αναμένεται να ανθίσει και άλλο τα επόμενα χρόνια.

Σε άλλα νέα ακούγεται πως η πανεπιστημιακή αστυνομία θα μπει για λίγο στη ναφθαλίνη καθώς στο Μαξίμου εκτιμούν πως η παρουσία αστυνομικών δυνάμεων μέσα στα πανεπιστημιακά ιδρύματα θα δημιουργούσε τεράστιες εντάσεις, ιδιαίτερα σε μια περίοδο όπου το κλίμα είναι τεταμένο. Μάλιστα όπως έλεγαν, η αντιπολίτευση, δηλαδή ο ΣΥΡΙΖΑ, θα έβρισκε ένα πεδίο σφοδρής σύγκρουσης και όχι μόνο σε επίπεδο πολιτικής. Με άλλα λόγια που να τσακωνόμαστε τώρα που όλα φαίνεται πως θα πάνε καλά. Για να μην αγωνιούν πάντως οι ενδιαφερόμενοι όσοι έχουν προσληφθεί θα συνεχίσουν να εκπαιδεύονται για μερικούς μήνες ακόμα, μη σας πω και κανα χρόνο. 

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες