Linda Evangelista: Παραμορφώθηκε μετά από πλαστική-Στο πλευρό της διάσημα μοντέλα - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 24, 2021

Linda Evangelista: Παραμορφώθηκε μετά από πλαστική-Στο πλευρό της διάσημα μοντέλα


Συγκίνηση έχει προκαλέσει στον χώρο του μόντελινγκ η εξομολόγηση της Linda Evangelista για την παραμόρφωση που υπέστη μετά από αισθητική επέμβαση η οποία παρουσίασε επιπλοκή.

Η Linda Evangelista στην ανάρτησή της στο Instagram που προκάλεσε κύμα συμπαράστασης από συναδέλφους της στον χώρο της μόδας γράφει ότι «έχω παραμορφωθεί μόνιμα». Σύμφωνα με την ίδια υποβλήθηκε σε κρυολιπόλυση, μια επέμβαση που προβλέπει το «πάγωμα» του λίπους στο σώμα και η οποία τελικά οδήγησε στην δραστική αλλαγή στην εμφάνισή της.


«Έπαθα Paradoxical Adipose Hyperplasia και αυτό όχι μόνο κατέστρεψε την καθημερινότητά μου αλλά μου προκάλεσε και μια βαθιά κατάθλιψη, μια αδιανόητη λύπη και με έριξε στα τάρταρα της αυτοεκτίμησης. Και τελικά έγινε ερημίτης» γράφει η Linda Evangelista.

Όπως αποκαλύπτει η κατάσταση αυτή την έχει υποχρεώσει να μείνει κλεισμένη στον εαυτό της για τα τελευταία 5 χρόνια «και όπως έχουν γράψει τα μέσα ενημέρωσης έχω γίνει αγνώριστη».



Η ανάρτηση της προκάλεσε σειρά μηνυμάτων συμπαράστασης από συναδέλφους της από το χώρο του μόντελινγκ. «Θα είσαι πάντα ένα σούπερ μόντελ» έγραψε η σχεδιάστρια Jeremy Scott. «Σε αγαπώ πολύ» έγραψε ο επίσης σχεδιαστής μόδας Marc Jacobs. «Σε συγχαίρω για το κουράγιο σου και τη δύναμή σου να μοιραστείς την εμπειρία σου και να μην είσαι πια όμηρος αυτής της ιστορίας. Δεν μπορώ να φανταστώ τι μπορεί να πέρασες τα τελευταία πέντε χρόνια» έγραψε η Naomi Campbell.









 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες