Motor Oil: Ψηφιοποιούνται οι διαδικασίες υγείας και ασφάλειας του διυλιστηρίου - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 23, 2021

Motor Oil: Ψηφιοποιούνται οι διαδικασίες υγείας και ασφάλειας του διυλιστηρίου


Τις διαδικασίες υγείας και ασφάλειας του διυλιστηρίου αυτοματοποιεί και ψηφιοποιεί η Motor Oil Hellas, εναρμονιζόμενη με τις νέες περιβαλλοντικές πολιτικές βιωσιμότητας και ανάπτυξης.
Στο πλαίσιο αυτό έχει μπει σε εφαρμογή η σύγχρονη διαδικασία Άδειας Εργασίας η οποία παρέχει στο εξουσιοδοτημένο προσωπικό τη δυνατότητα να εκτελεί κάθε δραστηριότητα ψηφιακά. Με αυτόν τον τρόπο διασφαλίζεται η ασφάλεια και αξιοπιστία των απαιτούμενων ενεργειών.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας, η ολοκλήρωση της διαδικασίας Άδειας Εργασίας είναι μέρος ενός ευρύτερου προγράμματος πληροφορικής της Motor Oil Hellas, το οποίο διατρέχει τον μετασχηματισμό των διαδικασιών διυλιστηρίου σε κάθε τομέα: των Συμβάντων, του Ελέγχου και της Διαχείρισης Κινδύνων. Η Real Consulting, SAP PLATINUM PARTNER, ανέλαβε την υλοποίηση του μετασχηματιστικού έργου χρησιμοποιώντας τη λύση SAP Environment, Health & Safety (EHS).
Για την υλοποίηση του έργου αξιοποιήθηκε μια πλατφόρμα ψηφιακών εφαρμογών που παραδόθηκε σε χρόνο ρεκόρ, μαζί με την ανάλυση και ανάπτυξή της. Με το μετασχηματιστικό αυτό έργο επιτυγχάνονται τα εξής:
Οι διαδικασίες γίνονται ασφαλέστερες με την ενεργό συμμετοχή του εργατικού δυναμικού, έτσι ώστε να εντοπίζονται συμβάντα, πριν οι ενδεχόμενοι κίνδυνοι επηρεάσουν την ασφάλεια, μέσω της συνεχούς ανάλυσης των δεδομένων λειτουργίας και της παροχής σχετικών πληροφοριών σε πραγματικό χρόνο.
Γίνεται πιο αποτελεσματική και αποδοτική διαχείριση του EHS (Environmental Health and Safety) ενσωματώνοντας τη διαχείριση κινδύνου στις καθημερινές λειτουργίες.
Διασφαλίζεται η επιχειρησιακή συνέχεια μέσω της προστασίας της ακεραιότητας των περιουσιακών στοιχείων και της βελτιστοποίησης της παραγωγής.
Πρωταρχικό μέλημα της Motor Oil Hellas είναι να αξιοποιήσει την τεχνολογία, εφαρμόζοντας λύσεις που εκπληρώνουν τις δεσμεύσεις για την Υγεία και την Ασφάλεια. Αυτή η νέα πλατφόρμα αποτελεί σημαντικό ορόσημο της στρατηγικής της εταιρείας προς τον ψηφιακό μετασχηματισμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες