Άσκηση "Παρμενίων": Ήχησαν σειρήνες σε όλη τη χώρα - Οι σπαρταριστές αντιδράσεις στο Twitter - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Τρίτη, Σεπτεμβρίου 28, 2021

Άσκηση "Παρμενίων": Ήχησαν σειρήνες σε όλη τη χώρα - Οι σπαρταριστές αντιδράσεις στο Twitter


Οι σειρήνες συναγερμού ενεργοποιήθηκαν το πρωί της Τρίτης σε όλη την επικράτεια, στο πλαίσιο της άσκησης "Παρμενίων" και το Twitter πήρε "φωτιά".
Τον καλύτερό τους εαυτό έδωσαν οι χρήστες του Twitter μετά την ενεργοποίηση του συνόλου των σειρήνων συναγερμού που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τρίτης (28/09) σε όλη την επικράτεια.
Η δοκιμαστική ενεργοποίηση των σειρήνων έγινε, όπως είχε ανακοινωθεί από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη στο πλαίσιο της άσκησης "Παρμενίων" και πραγματοποιήθηκε σε δυο φάσεις, αρχικά στις 11.00 όπου ακούστηκε ο συναγερμός για 60 δευτερόλεπτα και ήταν διακοπτόμενος ήχος διαφορετικής έντασης και ακολούθησε ακόμη ένας στις 11:05 όπου ο ήχος ήταν συνεχής σταθερής έντασης για 60 δευτερόλεπτα.
Όπως ήταν φυσικό οι χρήστες του Twitter αντέδρασαν, καθώς όπως έγραψαν, πολλοί δεν γνώριζαν για την άσκηση που θα πραγματοποιούνταν το πρωί της Τρίτης, κάποιοι δεν τις άκουσαν καθόλου, ενώ άλλοι επιστράτευσαν το χιούμορ τους και παραλλήλισαν το πρωινό τους με σκηνές από ελληνικές σειρές.


Παρόμοια κατάσταση, σύμφωνα με το thesstoday.gr επικράτησε και στη Θεσσαλονίκη, όπου στις 11:00 ακριβώς ήχησε η διάρκειας 60 δευτερολέπτων σήμανση συναγερμού αεροπορικής επίθεσης και στις 11:05 η σήμανση λήξης συναγερμού, με τους κατοίκους της πόλης να σταματούν για να δουν τι ακριβώς συμβαίνει.


news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες