Φρίκη : 11χρονοι λιθοβόλησαν 6χρονη – Δεν ήθελε να κάνει ό,τι ερωτικό είχαν δει σε κινητά - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Τρίτη, Οκτωβρίου 26, 2021

Φρίκη : 11χρονοι λιθοβόλησαν 6χρονη – Δεν ήθελε να κάνει ό,τι ερωτικό είχαν δει σε κινητά


Σάλο έχει προκαλέσει στην Ινδία η σύλληψη δύο 11χρονων οι οποίοι κατηγορούνται ότι λιθοβόλησαν μέχρι θανάτου ένα 6χρονο κορίτσι όταν εκείνο αρνήθηκε να κάνει τις ερωτικές πράξεις που είχαν δει τα αγόρια στα κινητά των γονέων τους.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του ινδικού τύπου οι δύο 11χρονοι θεωρούνται εθισμένοι στο πορνό καθώς φέρονται να παρακολουθούσαν τέτοιες σκηνές ακόμα και κατά τη διάρκεια των μαθημάτων τους.

Η 6χρονη η οποία ήταν γειτόνισσα των δύο αγοριών που τη δολοφόνησαν, βρέθηκε αναίσθητη στις 18 Οκτωβρίου κοντά στο σπίτι της στην πόλη Καλιαμπόρ της Ινδίας. Παρά το γεγονός ότι μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο οι γιατροί δεν κατάφεραν να την κρατήσουν στη ζωή.

Οι δύο 11χρονοι συνελήφθησαν την περασμένη Τετάρτη μαζί με έναν 8χρονο οποίος φέρεται να ήταν συνεργός τους στην δολοφονία της άτυχης 6χρονης. Και τα τρία αγόρια έχουν μεταφερθεί σε αναμορφωτήριο περιμένοντας τη δίκη καθώς σύμφωνα με το νομικό πλαίσιο που ισχύει στην Ινδία στο δικαστήριο μπορεί να οδηγηθούν παιδιά ηλικίας από επτά ετών και πάνω.











 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες