Κακοκαιρία «Αθηνά»: Έστειλαν μήνυμα από το 112 με οδηγίες για τον… Ιανό! - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Πέμπτη, Οκτωβρίου 07, 2021

Κακοκαιρία «Αθηνά»: Έστειλαν μήνυμα από το 112 με οδηγίες για τον… Ιανό!


Κακοκαιρία Αθηνά: Αδιανόητο αυτό που συνέβη με το μήνυμα που εστάλη από το 112
Από ένα «λάθος» χαρακτηρίστηκε σύμφωνα με την καταγγελία που δημοσιεύει η ιστοσελίδα corfupress.com το μήνυμα από το 112 που εστάλη στους κατοίκους της Κέρκυρας ενόψει της κακοκαιρίας «Αθηνά» το βράδυ της Κυριακής.
Σύμφωνα με την καταγγελία το link που περιεχόταν στο μήνυμα του 112 για την κακοκαιρία «Αθηνά» παρέπεμπε σε οδηγίες για προστασία από την κακοκαιρία… Ιανός που είχε σταλεί στις 17 Σεπτεμβρίου 2020!
Παράλληλα μαρτυρίες που μεταφέρει η ιστοσελίδα αναφέρουν ότι το μήνυμα του 112 ήρθε μόνο σε μερίδα κινητών και, κυρίως, σε αριθμούς της Cosmote, με ορισμένους που έχουν λογαριασμούς στις άλλες δύο εταιρίες κινητής τηλεφωνίας να ενημερώνουν ότι δεν έλαβαν το σχετικό μήνυμα.



⚠️ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ 1️⃣1️⃣2️⃣

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΑΚΡΑΙΑ ΚΑΙΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΣΕ Β.#ΙΟΝΙΟ, #ΗΠΕΙΡΟ & ΔΥΤ.#ΣΤΕΡΕΑ


❗ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΑΣΚΟΠΕΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ, ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΕΙ Ή ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΟΥΝ-ΑΣΦΑΛΙΣΤΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΣΥΡΘΟΥΝ ΑΠΟ ΑΝΕΜΟ-ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΡΧΩΝPIC.TWITTER.COM/GDH4SWVNCJ

— 112 GREECE (@112GREECE) OCTOBER 6, 2021

Στο μήνυμα που εστάλη στους κατοίκους της Κέρκυρας, της Κεφαλονιάς και των Παξών (Βόρειο Ιόνιο), την Ήπειρο, και τη Δυτική Στερεά γινόταν προειδοποίηση για ακραία καιρικά φαινόμενα στην ευρύτερη περιοχή και συνιστά στους κατοίκους να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις σε περιοχές που έχουν πλημμυρίσει ή μπορεί να πλημμυρίσουν.
Παράλληλα γινόταν επισήμανση ότι πρέπει να ασφαλιστούν αντικείμενα προκειμένου να μην παρασυρθούν από τους ισχυρούς ανέμους.


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες