Ανακοινώνονται στις 15:00 τα Μέτρα ελευθερίας για τους εμβολιασμένους - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Τετάρτη, Οκτωβρίου 06, 2021

Ανακοινώνονται στις 15:00 τα Μέτρα ελευθερίας για τους εμβολιασμένους


Στις 15:00 θα ανακοινωθούν τα νέα μέτρα που φέρουν περισσότερες ελευθερίες στους εμβολιασμένους και τον νέο διαχωρισμό με τους ανεμβολίαστους. Τι είπε ο Θάνος Πλεύρης.

«Δεν θα υπάρξουν νέα πιεστικά μέτρα για τους μη εμβολιασμένους» ξεκαθάρισε ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, επισημαίνοντας ότι σήμερα στις 15:00 θα ανακοινωθούν νέα προνόμια στους εμβολιασμένους που θα ανοίγουν τον δρόμο για περισσότερες ελευθερίες.

Όπως είπε ο υπουργός στο Open, στις 10 το πρωί θα υπάρξει συνεδρίαση της Επιτροπής των ειδικών στην οποία θα δώσει το «παρών» και ο ίδιος, ενώ στη συνέχεια θα υπάρξουν οι ανακοινώσεις.

Τι θα ανακοινωθεί στις 15:00 - Ποια μέτρα θα ισχύουν

Η χρήση μάσκας δεν αναμένεται να αλλάξει και θα είναι υποχρεωτική για όλους στους κλειστούς χώρους και όπου αλλού έχει ήδη ανακοινωθεί και γνωρίζουμε μέχρι σήμερα.
Το πιθανότερο είναι πως θα υπάρξει άρση μέτρων στις κόκκινες περιοχές για όσους έχουν εμβολιαστεί, ενώ επιστρέφουν οι όρθιοι σε εστίαση, μπαρ και καφετέριες.
Σε ό,τι αφορά τις μετακινήσεις, φαίνεται πως η απαγόρευση κυκλοφορίας θα ισχύει μόνο για τους ανεμβολίαστους.

Γρίφος οι έλεγχοι
Μεγάλο ερωτηματικό το πώς θα γίνεται ο έλεγχος για να διαπιστωθεί εάν τηρούνται τα παραπάνω μέτρα. Πώς δηλαδή θα πιστοποιείται ότι αυτός που είναι όρθιος στο μπαρ είναι εμβολιασμένος και πώς θα ελέγχει ο επιχειρηματίας αν ο ανεμβολίαστος θα κάθεται κάθε στιγμή.









 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες