ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΔΩΡΟΙ: Το πρόγραμμα εορτασμού της επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940 - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Πέμπτη, Οκτωβρίου 28, 2021

ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΔΩΡΟΙ: Το πρόγραμμα εορτασμού της επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940


Η πόλη των Αγίων Θεοδώρων συμμετέχει στις εορταστικές εκδηλώσεις που λαμβάνουν χώρα σε όλη την επικράτεια ένεκα της επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940.

Υπενθυμίζεται ότι απαγορεύεται η στάθμευση των οχημάτων εκατέρωθεν της Παλαιάς Εθνικής Οδού και η υποχρέωση τήρησης των προβλεπόμενων υγειονομικών μέτρων.

Το Πρόγραμμα

Ώρα 09:45 Προσέλευση Επισήμων στο Δημοτικό Κατάστημα Αγίων Θεοδώρων. 

Ώρα 10:00 Δοξολογία στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας. Εκφώνηση Πανηγυρικού της Ημέρας από τη Διευθύντρια του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αγίων Θεοδώρων, κα Μαυροματίδου Θεώνη. Στη Δοξολογία καλούνται να παραστούν: Οι Εκπρόσωποι των Πολιτικών και Αστυνομικών Αρχών, οι Εκπρόσωποι Σωματείων, Συλλόγων και Τοπικών Φορέων, οι Διευθυντές των Σχολικών Μονάδων ή εκπρόσωπος αυτών με τη συμμετοχή σημαιοφόρων και παραστατών, με τις Σημαίες και τα Λάβαρά τους. 

 Ώρα 10:30 Μετά το τέλος της Δοξολογίας, θα γίνει Επιμνημόσυνη Δέηση στο Ηρώο και κατάθεση στεφάνων από τις Πολιτικές και Αστυνομικές Αρχές, τα Σωματεία, τους Συλλόγους, τους Φορείς και τα Σχολεία. Ακολούθως, θα τηρηθεί ενός (1) λεπτού σιγή στη μνήμη των ένδοξων νεκρών. 

Ώρα 10:50 Θα γίνει παρέλαση ενώπιον των επισήμων, με τη συμμετοχή των Σχολείων των Αγίων Θεοδώρων, επί της Π.Ε.Ο. Αθηνών – Κορίνθου. Τα θέματα της ιεροτελεστίας θα ρυθμίσει ο υπεύθυνος του Ιερού Ναού και τα θέματα της κυκλοφορίας και της τάξης το Αστυνομικό Τμήμα Αγίων Θεοδώρων

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες