Σοκ: Σε κάθε 4 θανάτους ενηλίκων από Covid ένα παιδί χάνει το γονιό του - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Τρίτη, Οκτωβρίου 12, 2021

Σοκ: Σε κάθε 4 θανάτους ενηλίκων από Covid ένα παιδί χάνει το γονιό του


Έξαρση της πανδημίας σε περιοχές με χαμηλή εμβολιαστική κάλυψη αναμένεται το επόμενο διάστημα. Σύμφωνα με τον καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα, όσο υψηλότερη είναι η εμβολιαστική κάλυψη τόσο χαμηλότερος είναι ο αριθμός νοσηλειών και θανάτων.

Xιλιάδες ορφανά παιδιά αφήνει πίσω του η CoViD-19. Το συγκλονιστικό στοιχείο ότι σε κάθε 4 θανάτους ενηλίκων ενα παιδί χάνει το γονιό του καταγράφεται σε έρευνα.

Tην ίδια ώρα καμπανάκι κινδύνου για τους ανεμβολίαστους από τον Σωτήρη Τσιόδρα. Προειδοποιεί οτι η πανδημία θα έχει μεγάλη έξαρση στις περιοχές με χαμηλή εμβολιαστική κάλυψη.

Τα στοιχεία του ευρωπαϊκού κέντρου πρόληψης νοσημάτων είναι αποκαλυπτικά.

Κινητές μονάδες του ΕΟΔΥ θα βρίσκονται από αύριο σε 19 χωριά της Βόρειας Ελλάδας, που «βράζει» από κρούσματα, προκειμένου να πραγματοποιήσουν εμβολιασμούς.

Το τελευταίο εικοσιτετράωρο καταγράφηκαν 2.383 κρούσματα, 331 διασωληνωμένοι και 41 νέοι θάνατοι.

Δικογραφία σχηματίστηκε σε βάρος 46χρονης γυναίκας στη Θεσσαλονίκη, η οποία φέρεται να οργάνωσε κορονοπάρτι με περισσότερα από 100 άτομα και είσοδο 15 ευρώ.

Με χειροκροτήματα από αρνητές οδηγήθηκε στα δικαστήρια ιερέας στην Πάτρα, που τον περασμένο Μάρτιο εν μέσω καραντίνας είχε ανοιξει τον ναό και καλουσε τους πιστούς να μην τηρούν τα μέτρα.

Mέχρι στιγμής έχουν εμβολιαστεί με την τρίτη δόση 120.000 πολίτες και άλλοι 50.000 έχουν κλείσει το ραντεβού τους.










 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες