Νέα ανατροπή και στους «8» ο Τσιτσιπάς - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Πέμπτη, Οκτωβρίου 14, 2021

Νέα ανατροπή και στους «8» ο Τσιτσιπάς


Φαίνεται πως του… αρέσουν οι ανατροπές. Όπως και με τον Φονίνι, έτσι και με τον Άλεξ Ντε Μινόρ, ο Στέφανος Τσιτσιπάς βρέθηκε πίσω με 1-0 σετ, ωστόσο κατάφερε να φέρει… τούμπα το ματς και νίκησε με 2-1, εξασφαλίζοντας την πρόκριση για τα προημιτελικά του Indian Wells.

Μετά από μία μεγάλη και σκληρή μάχη διάρκειας 2 ωρών και 43 λεπτών, ο Έλληνας τενίστας έκανε αυτό που ξέρει να κάνει καλύτερα και κατάφερε να «λυγίσει» τον Ντε Μινόρ (6-7(3), 7-6(3), 6-2) και έκλεισε τη θέση του για τους «8» της διοργάνωσης, όπου θα βρει τον Νικολόζ Μπασιλασβίλι!

Παρότι δεν ξεκίνησε καλά και μάλιστα έχασε το πρώτο σετ, ο «Τσίτσι» έδειξε και πάλι τα ψυχικά του αποθέματα και κατάφερε να ισοφαρίσει, προτού μπει στο τρίτο σετ όπου ήταν το απόλυτο… αφεντικό.

Ο Έλληνας τενίστας ήταν αυτός που έκανε το πρώτο μπρέικ στο παιχνίδι, με τον Ντε Μινόρ ωστόσο να απαντά άμεσα. Ο Τσιτσιπάς πήρε προβάδισμα με 5-4, ωστόσο ο Αυστραλός ισοφάρισε και πάλι, κάνοντας το 5-5.

Οι δύο τενίστες πήραν από ένα γκέιμ και το πρώτο σετ οδηγήθηκε στο tie break. Ο Αυστραλός τενίστας βρέθηκε στο tie break μπροστά με 5-0 και έβαλε τις βάσεις για την κατάκτηση του σετ. Παρότι ο Τσιτσιπάς μείωσε σε 6-3, ο Ντε Μινόρ έβγαλε τον τελευταίο πόντο και έκανε το 1-0 στα σετ.

Στον ίδιο ρυθμό πήγε και το δεύτερο σετ, με τους δύο τενίστες να πηγαίνουν χέρι-χέρι. Ο Ντε Μινόρ βρέθηκε μπροστά με 5-4 και ήθελε ένα γκέιμ, ωστόσο ο «Τσίτσι» βρήκε τις λύσεις και αφού ισοφάρισε, έκανε και το 6-5!

Τα λάθη του ωστόσο, έδωσαν την ευκαιρία στον Αυστραλό να ισοφαρίσει στα γκέιμ, με το δεύτερο σετ να πηγαίνει επίσης σε tie break όπου αυτή τη φορά ο Τσιτσιπάς ήταν ο νικητής με 7-3, ισοφαρίζοντας έτσι σε 1-1 τα σετ!

Στο τρίτο σετ, ο Τσιτσιπάς δεν άφησε περιθώρια στον αντίπαλο του, μπήκε πιο δυνατά και αφού πήρε ένα καλό προβάδισμα από νωρίς, τελείωσε το σετ με 6-2 και έφτασε στην πρόκριση για τα προημιτελικά, όπου θα βρει τον Νικολόζ Μπασιλασβίλι!










 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες