Γιατρός στο νοσοκομείο Ρίου κατηγορείται για ασέλγεια ανηλίκου – Φέρεται να έχει καταγραφεί σε βίντεο - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Κυριακή, Οκτωβρίου 17, 2021

Γιατρός στο νοσοκομείο Ρίου κατηγορείται για ασέλγεια ανηλίκου – Φέρεται να έχει καταγραφεί σε βίντεο


Τον δρόμο της δικαιοσύνης έχει πάρει η περίπτωση ενός γιατρού που υπηρετεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας, σε βάρος του οποίου υπάρχουν κατηγορίες για ασέλγεια σε ανήλικο.
Σύμφωνα με το TheBest, αυτό που οδήγησε στις κατηγορίες εναντίον του γιατρού είναι οπτικό υλικό στο οποίο, σύμφωνα με την καταγγελία, ο γιατρός εμφανίζεται να κάνει άσεμνες πράξεις στο ανήλικο.
Η υπόθεση, η οποία έχει σοκάρει τον ιατρικό κόσμο της περιοχής, έρχεται από το παρελθόν, ωστόσο για το συγκεκριμένο περιστατικό ενήμεροι είναι τόσο η διοίκηση του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών όσο και η ηγεσία του Υπουργείου Υγείας.
Ενήμερος είναι και ο Ιατρικός Σύλλογος για το θέμα, περιμένοντας τις αποφάσεις της δικαιοσύνης, ενώ από την πλευρά της η διοίκηση του νοσοκομείου έχει παραπέμψει τον φάκελο της υπόθεσης στο Υπουργείο Υγείας το οποίο θα αποφασίσει αν θα θέσει τον γιατρό σε αναστολή.
Η υπόθεση θα εξεταστεί από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Πατρών.aftodioikisi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες