Οι φοιτητές στην ουρά: Με επίδειξη πιστοποιητικού η είσοδος στο ΠΑΜΑΚ - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Δευτέρα, Οκτωβρίου 11, 2021

Οι φοιτητές στην ουρά: Με επίδειξη πιστοποιητικού η είσοδος στο ΠΑΜΑΚ


Δεν έλειψε η ταλαιπωρία τη Δευτέρα στο ΠΑΜΑΚ την πρώτη ημέρα λειτουργίας του Πανεπιστημίου.

Στις εισόδους του Πανεπιστημίου Μακεδονία έχουν σχηματιστεί ουρές δεκάδων μέτρων, από το νωρίς το πρωί της Δευτέρας, από φοιτητές που αναμένουν να μπουν στον χώρο από τις δύο εισόδους του Πανεπιστημίου που πραγματοποιούνται έλεγχοι των πιστοποιητικών.
Όπως μπορείτε να δείτε στο χαρακτηριστικό βίντεο και τις φωτογραφίες του GRTimes.gr, περισσότεροι από 100 φοιτητές βρίσκονται στις μεγάλες ουρές που έχουν δημιουργηθεί επί της οδού Εγνατία, ενώ ενδεικτικό είναι ότι δεκάδες αναμένουν στην 3ης Σεπτεμβρίου προκειμένου να φτάσει η σειρά τους για την είσοδο.
Οι άνθρωποι του πανεπιστημίου που βρίσκονται στις εισόδους, καταβάλουν κάθε προσπάθεια προκειμένου να ολοκληρωθεί η είσοδος και να σταματήσει η αναμονή, ενώ οι περισσότεροι φοιτητές φορούν μάσκες καθώς εκ των πραγμάτων δημιουργείται συνωστισμός.

Εν τω μεταξύ πριν από λίγες ημέρες στο ΑΠΘ παρουσιάστηκε το φαινόμενο φοιτητές να περιμένουν σε μία πολύ μεγάλη ουρά για φαγητό...news247.gr

Όπως έγραφε ο διδάκτορας Ιστορίας, Σταύρος Παναγιωτίδης: "Αυτή είναι η φοβερή προετοιμασία που έκανε ο πρύτανης του ΑΠΘ και το υπουργείο Παιδείας για το άνοιγμα του Ιδρύματος. Οι φοιτητές και οι φοιτήτριες του μεγαλύτερου πανεπιστημίου των Βαλκανίων περιμένουν για πάρα πολλή ώρα σε αυτήν την τεράστια ουρά για να φάνε στη Λέσχη. Σε λίγες μέρες που ο καιρός θα κρυώσει τι θα γίνεται; Για αυτο το πραγμα θα απολογηθεί κάποιος; Ο Δήμος δεν ενδιαφέρεται να ασχοληθεί; Έχει μείνει κάποιος που να ντρέπεται λιγο;Ποιος από αυτούς που είναι υπεύθυνοι για αυτό το αίσχος θα άφηνε ποτέ το δικό του παιδι να σταθεί μια ώρα στην ουρά μέσα στο κρύο για να φάει ένα πιάτο φαγητό;;;".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες