Φθιώτιδα - Σοκαριστικό έγκλημα: Σκότωσε τον συγκάτοικό του με μπαλτά ενώ κοιμόταν - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Κυριακή, Οκτωβρίου 10, 2021

Φθιώτιδα - Σοκαριστικό έγκλημα: Σκότωσε τον συγκάτοικό του με μπαλτά ενώ κοιμόταν


Σε σοκ βρίσκεται η τοπική κοινωνία στο Μόδι της Φθιώτιδας καθώς στο χωριό έλαβε χώρα ένα φρικτό έγκλημα την περασμένη Πέμπτη. Συγκεκριμένα ένας 37χρονος φέρεται να δολοφόνησε με μπαλτά τον συγκάτοικό του ενώ εκείνος κοιμόταν και στη συνέχεια εξαφανίστηκε. Σύμφωνα με το LamiaReport, η Αστυνομία συνέλαβε τον δράστη νωρίς το βράδυ του Σαββάτου, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες ομολόγησε το έγκλημα.


Σύμφωνα με το LamiaReport, από τα στοιχεία που συγκέντρωσαν οι αστυνομικοί της ΥΑ Λαμίας, ξημερώματα της Πέμπτης, γύρω στις 05:30’ ο 37χρονος αλλοδαπός χτύπησε με μπαλτά στο κεφάλι την ώρα που κοιμόταν, τον συγκάτοικο του και εξαφανίστηκε.


Είχαν οικονομικές διαφορές
Είχε προηγηθεί το προηγούμενο βράδυ παρεξήγηση μεταξύ των δύο ανδρών για οικονομικές διαφορές, πιθανότατα για τα μεροκάματα και ο 37χρονος δράστης περίμενε την κατάλληλη στιγμή για να τον σκοτώσει.

Τις εικόνες που ακολούθησαν, περιέγραψαν στους αστυνομικούς οι άλλοι πέντε ομοεθνείς τους που διέμεναν στην ίδια καλύβα, που «έδειξαν» και το δράστη στους αστυνομικούς. Όλοι τους συνελήφθησαν για παράβαση νομοθεσίας περί αλλοδαπών, καθώς στερούνταν νομιμοποιητικών εγγράφων παραμονής τους στη χώρα μας, όπως και ο θύτης αλλά και το θύμα.


Ο τελευταίος είχε βρεθεί βαριά χτυπημένος με ανοιγμένο κεφάλι από τους αστυνομικούς και είχε μεταφερθεί αρχικά στο Κέντρο Υγείας Αμφίκλειας και ακολούθως διακομίσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας, οπού τελικά υπέκυψε στα τραύματά του.

Βρήκαν τον δράστη σε οικίσκο γεώτρησης
Μετά από έρευνες των αστυνομικών ο 37χρονος εντοπίστηκε να κρύβεται σε οικίσκο γεώτρησης, στην περιοχή του Μοδίου, ομολόγησε την πράξη του και υπέδειξε στους αστυνομικούς, το σημείο απόρριψης του όπλου του εγκλήματος σε οικόπεδο εγκαταλελειμμένης οικίας, όπου ανευρέθη και κατασχέθηκε.

Ο δράστης του φονικού αναμένεται να οδηγηθεί στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.











 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες