Κακοκαιρία «Μπάλλος» – Εύβοια: Κόκκινος συναγερμός για μεγάλα ποσοστά βροχής - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Τετάρτη, Οκτωβρίου 13, 2021

Κακοκαιρία «Μπάλλος» – Εύβοια: Κόκκινος συναγερμός για μεγάλα ποσοστά βροχής


Σε απόσταση αναπνοής από την κακοκαιρία «Μπάλλος» οι αρμόδιες αρχές στην Εύβοια. Οι προβλέψεις κάνουν λόγο για επικείμενα μεγάλα ύψη βροχής.
Ειδικότερα, οι προγνώσεις για την κακοκαιρία «Μπάλλος» στην Εύβοια αναφέρουν ότι τα περισσότερα ύψη βροχής θα σημειωθούν από το μεσημέρι της Πέμπτης (14.10.2021) στο κεντρικό και νότιο τμήμα του νησιού.
Αρκετές ώρες βροχόπτωσης αναμένονται και στην πληγείσα από τις φωτιές του καλοκαιριού βόρεια πλευρά, αναφέρει το tvstar.gr, επισημαίνοντας ότι οι κάτοικοι στις Ροβιές, όπως και σε άλλες περιοχές, έχουν θωρακίσει τα σπίτια τους με δεκάδες σάκους από άμμο.
Οι δήμαρχοι Λίμνης Μαντουδίου Αγίας Άννας και Ιστιαίας Αιδηψού επιτηρούν στενά τις εργασίες που γίνονται σε αγωγούς και φρεάτια, ενώ στη Γαλατσώνα ολοκληρώνεται ο αγωγός ομβρίων υδάτων.
Αλλά και στην κεντρική Εύβοια οι δήμαρχοι καθαρίζουν φρεάτια και άλλα επικίνδυνα σημεία.
Ο πολύπαθος δήμος Διρφύων – Μεσσαπίων αναμένεται να χτυπηθεί από την κακοκαιρία «Μπάλλος», όπως και ο δήμος Χαλκιδέων που πέρυσι τον Αύγουστο θρηνούσαν νεκρούς από τις πλημμύρες.
Στον Λήλαντα ποταμό έχουν κλειστεί όλες οι διαβάσεις, κάτοικοι έχουν απομακρύνει τα αυτοκίνητά τους και έχουν φύγει από τα σπίτια τους.

newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες