Ιστιαία: Την σκότωσε για ένα κινητό τηλέφωνο και λίγα χρήματα – Σοκάρει η ομολογία του δολοφόνου - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Σάββατο, Οκτωβρίου 30, 2021

Ιστιαία: Την σκότωσε για ένα κινητό τηλέφωνο και λίγα χρήματα – Σοκάρει η ομολογία του δολοφόνου


Αποφασισμένος να επιτεθεί και να σκοτώσει. Ένα σχέδιο φρίκης που υλοποιήθηκε στην Ιστιαία, με θύμα μια άτυχη, ανυπεράσπιστη γριούλα που υπέκυψε. Το έγκλημα στην Εύβοια και οι αποκαλύψεις που το συνοδεύουν συγκλονίζει…
Σοκάρουν τα στοιχεία του εγκλήματος που διαπράχθηκε το απόγευμα της 28ης Οκτωβρίου στην Ιστιαία με θύμα μια 80χρονη γυναίκα και δράστη έναν 25χρονο Ρομά. Ο νεαρός που συνελήφθη ομολόγησε τη δολοφονία που διέπραξε και φέρεται να είπε ότι σκότωσε την άτυχη γριούλα κατόπιν σχεδίου.

Την παρακολουθούσε αφού όπως είπε στους αστυνομικούς ήταν πεπεισμένος ότι είχε χρήματα στο σπίτι και της επιτέθηκε με πρωτοφανή αγριότητα μόλις βρήκε την κατάλληλη ευκαιρία. Η 80χρονη βγήκε τότε από το σπίτι της και εκείνος της κατάφερε χτυπήματα στο πρόσωπο, με αποτέλεσμα η άτυχη γυναίκα να σωριαστεί στο έδαφος.

Παρά την πράξη του, στη συνέχεια δε δίστασε να κάνει άνω κάτω το σπίτι της και να αρπάξει το κινητό της τηλέφωνο, καθώς και χρηματικό ποσό που δεν έφτανε τα 900 ευρώ και να εξαφανιστεί. Οι αστυνομικοί από τα στοιχεία που συνέλεξαν γρήγορα έφτασαν στον καταυλισμό των Ρομά και στον 25χρονο, ο οποίος δεν είχε προλάβει να εξαφανίσει ούτε τα ρούχα που φορούσε όταν διέπραξε το έγκλημα.
Σύμφωνα με το lamiareport.gr, προσήχθη και μετά από πολύωρες ανακρίσεις στις οποίες έπεσε σε πολλές αντιφάσεις, ομολόγησε και συνελήφθη. Όπως είπε ήξερε την 80χρονη επειδή τους τελευταίους μήνες της πουλούσε λουλούδια. Χαρακτηριστικό του σχεδίου που είχε καταστρώσει το γεγονός πως λίγο νωρίτερα, όπως είπε, την είχε δει να μιλάει στο κινητό της τηλέφωνο και δεν της επιτέθηκε για να μην ζητήσει βοήθεια.
Ο δράστης όμως δεν απομακρύνθηκε. Ήταν αποφασισμένος να υλοποιήσει το αρρωστημένο του χτύπημα και να φτάσει στο έγκλημα. Περίμενε και λίγο αργότερα αιφνιδίασε τη γυναίκα.

Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας σε συνεργασία με το Αστυνομικό Τμήμα Ιστιαίας, ενώ ο συλληφθείς με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για ανθρωποκτονία και ληστεία, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες