Βόλος: Την έσυρε από τα μαλλιά και την ξυλοκόπησε μπροστά στα μάτια του παιδιού τους - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Παρασκευή, Οκτωβρίου 08, 2021

Βόλος: Την έσυρε από τα μαλλιά και την ξυλοκόπησε μπροστά στα μάτια του παιδιού τους


Σε ποινή φυλάκισης 2 ετών και έξι μηνών, με αναστολή, καταδικάστηκε ένας 59χρονος στον Βόλο, ο οποίος ξυλοκόπησε την εν διαστάσει γυναίκα του μπροστά στα μάτια του παιδιού τους και της μητέρας της παθούσης.

Όλα έγιναν την περασμένη Κυριακή, όταν ο άνδρας πήγε στο σπίτι της 46χρονης και, σε έξαλλη, κατάσταση άρχισε να την απειλεί, όπως μεταδίδει το magnesianews.
Εκείνη βγήκε στο μπαλκόνι για να ζητήσει βοήθεια και τότε ο 59χρονος την άρπαξε από τα μαλλιά, την έβαλε μέσα, την πέταξε στον καναπέ και άρχισε να τη χτυπά στο κεφάλι. Η βίαιη επίθεση έλαβε χώρα μπροστά στα μάτια του 9χρονου γιου τους – το ζευγάρι έχει δύο παιδιά – και της ηλικιωμένης μητέρας της γυναίκας, που έβαλαν τα κλάματα.
Ένας γείτονας άκουσε τις φωνές της γυναίκας και τα κλάματα και κάλεσε την αστυνομία, ενώ ο δράστης απείλησε και εκείνον με τη ζωή του.
«Μπορεί να με είχε σκοτώσει»
Το θύμα της επίθεσης εμφανίστηκε στο δικαστήριο με κολάρο στο λαιμό και κατέθεσε πως εάν δεν έφτανε η αστυνομία «μπορεί να με είχε σκοτώσει».
Τόνισε πως στα δέκα χρόνια γάμου με τον 59χρονου, αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που γινόταν βίαιος, αλλά δεν την είχε χτυπήσει άλλη φορά. Σε ερωτήσεις του δικαστηρίου η γυναίκα σημείωσε πως ο λόγος της οργής του 59χρονου ήταν το ότι δεν υπογράφει το διαζύγιο. Εξήγησε πως δεν το κάνει καθώς δεν έχουν ρυθμιστεί κάποια θέματα, όπως η διατροφή για τα παιδιά, ενώ ξεκαθάρισε πως δεν έχει εξωσυζυγική σχέση με τον γείτονα, ο οποίος κάλεσε την αστυνομία, όπως την κατηγορεί ο άνδρας.
Τι είπε ο δράστης

Ο ίδιος ο 59χρονος είπε ότι είναι σε διάσταση εδώ και 2 μήνες αλλά πριν από μερικές ημέρες, όπως ισχυρίστηκε, εκείνη του ζήτησε να τα ξαναβρούν. Ο ίδιος επέστρεψε στο σπίτι, αλλά τα παιδιά του, τον ενημέρωσαν ότι η μαμά τους βγαίνει βόλτες με τον γείτονα, είπε. «Την άλλη μέρα ήρθε και με βρήκε ο μεγάλος μου γιος, κλαίγοντας, και μου είπε ότι η μητέρα του μιλάει συνεχώς στο τηλέφωνο με τον γείτονα και λένε ερωτικά πράγματα» συμπλήρωσε ο ίδιος. Όσον αφορά στην επίθεση, είπε πως «την έπιασα μόνο από τα μαλλιά και τη ρωτούσα γιατί τα κάνει αυτά μπροστά στα παιδιά και έπεσε στον καναπέ».


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες