Γιατροί πληρώνονται για να «εμβολιάσουν» αρνητές με νερό αλλά τους κάνουν κανονικό εμβόλιο - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Κυριακή, Οκτωβρίου 10, 2021

Γιατροί πληρώνονται για να «εμβολιάσουν» αρνητές με νερό αλλά τους κάνουν κανονικό εμβόλιο


Πήγαν για μαλλί αλλά βγήκαν κουρεμένοι ή καλύτερα εμβολιασμένοι. Ο λόγος για κάποιους αρνητές, που στην προσπάθειά τους να λάβουν παράνομα ένα πιστοποιητικό εμβολιασμού, πλήρωσαν γιατρούς και νοσηλευτές για να τους βοηθήσουν.

Αν και εκείνοι τους υποσχέθηκαν ότι θα τους εμβολιάσουν με νερό, τελικά και τα λεφτά τσέπωσαν και κανονικότατο εμβόλιο τους έκαναν, για να είναι και καλυμμένοι σε περίπτωση ελέγχου.

Σύμφωνα με το ΜΕGA, οι έρευνες της Ελληνικής Αστυνομίας και της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας, αποκάλυψαν σημεία και τέρατα ως προς τις προσπάθειες αντιεμβολιαστών, να εξασφαλίσουν το πολυπόθητο πιστοποιητικό εμβολιασμού.

Συγκεκριμένα, πάνω από 100.000 πολίτες έχουν επιδιώξει να λάβουν πιστοποιητικό εμβολιασμού χωρίς να εμβολιαστούν.

Σε πολλά εμβολιαστικά κέντρα παρουσιάζονται περίεργες αυξομειώσεις σε συγκεκριμένες ώρες και ημέρες από ανθρώπους που θέλουν να εμβολιαστούν κινώντας υποψίες.

Σύμφωνα με το MEGA, αυτό έχει συμβεί σε εμβολιαστικά κέντρα 27 περιοχών της Ελλάδας!

Την ίδια ώρα, οι επιστήμονες ζητούν σε όλους τους τόνους από τους πολίτες να εμβολιαστούν, καθώς ο κορονοϊός «καλπάζει»!

2.197 νέα κρούσματα καταγράφηκαν το τελευταίο 24ωρο στη χώρα μας, με τα περισσότερα από αυτά να είναι σε Αττική και Θεσσαλονίκη. 36 άνθρωποι άφησαν την τελευταία πνοή τους ενώ 331 συμπολίτες μας δίνουν τη μεγαλύτερη μάχη διασωληνωμένοι στις εντατικές.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες