Ασπρόπυργος: Άφησαν βρέφος στον δρόμο και τέσσερα νήπια κλειδωμένα σε αυτοκίνητο - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Τετάρτη, Οκτωβρίου 13, 2021

Ασπρόπυργος: Άφησαν βρέφος στον δρόμο και τέσσερα νήπια κλειδωμένα σε αυτοκίνητο


Σοκ προκαλεί η υπόθεση εγκατάλειψης ανηλίκων που αποκαλύφθηκε στον Ασπρόπυργο. Το ενός έτους βρέθηκε να μπουσουλάει τραυματισμένο και τρία από τα τέσσερα παιδιά ήταν κλειδωμένα στο πορτ παγκάζ.
Ένα πρωτοφανές περιστατικό εγκατάλειψης ανηλίκων έλαβε χώρα στον Ασπρόπυργο, προκαλώντας αίσθηση αλλά και πολλά ερωτήματα.
Αφορμή για να ξεδιπλωθεί η συγκεκριμένη υπόθεση στάθηκε, σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν στην εκπομπή "Ώρα Ελλάδος" στο Open, όταν ένας οδηγός ο οποίος περνούσε το βράδυ του περασμένου Σαββάτου πλησίον του νεκροταφείου Ασπροπύργου, εντόπισε στη μέση του δρόμου να μπουσουλάει ένα νήπιο ενός έτους, το οποίο μάλιστα ήταν τραυματισμένο.
Στο σημείο έσπευσαν αμέσως άνδρες της ομάδας ΟΠΚΕ, οι οποίοι άκουσαν κλάματα κοντά στο σημείο όπου έγινε η κλήση για να διαπιστώσουν λίγα λεπτά αργότερα πως μέσα στο αυτοκίνητο βρισκόταν κλειδωμένο ένα 3χρονο παιδί, ενώ στο πορτ παγκάζ βρίσκονταν ακόμα τρία παιδιά, με το μεγαλύτερο μόλις 5 ετών.
Οι αστυνομικοί εντόπισαν μία 13χρονη, η οποία είπε πως οι γονείς ηλικίας 25χρόνων η μητέρα και 27 ετών ο πατέρας, τής τα είχαν παραδώσει τα παιδιά να τα προσέχει και εκείνη τα κλείδωσε μέσα.
Τα παιδιά διακομίστηκαν στο Νοσοκομείο Παίδων όπου υποβλήθηκαν σε μία σειρά εξετάσεων, ενώ σε βάρος του ζευγαριού συντάχθηκε δικογραφία για παραμέληση και εγκατάλειψη ανηλίκων.


news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες