Συνελήφθη… ντελιβεράς κοκαΐνης την ώρα που έκανε παράδοση σε σύζυγο τραγουδιστή - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Κυριακή, Οκτωβρίου 03, 2021

Συνελήφθη… ντελιβεράς κοκαΐνης την ώρα που έκανε παράδοση σε σύζυγο τραγουδιστή


Άλλη μια υπόθεση ναρκωτικών στην οποία φέρετε να εμπλέκεται άνθρωπος της σόου μπιζ ερευνούν τις τελευταίες ώρες η ΕΛΑΣ.
Στην σύλληψη ενός τραγουδιστή προχώρησαν τα ξημέρωμα του Σαββάτου, αστυνομικοί της ΟΠΚΕ, έξω από το κέντρο που τραγουδούσε.
Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά οι άνδρες της αστυνομίας συνέλαβαν τον τραγουδιστή μετά την σύλληψη του τον dealer του, όταν αυτός άφηνε 17γραμμάρια κοκαΐνης μέσα στο αυτοκίνητο του. Επιπλέον, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι εκτός από τον dealer, τον συνεργό του και τον τραγουδιστή, συνελήφθη και η σύζυγός του, καθώς το αυτοκίνητο που άφησαν τα ναρκωτικά ήταν στο στο όνομα της.
Η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε λίγο πριν τις 2 τα ξημερώματα του Σαββάτου, όταν αστυνομικοί έξω από νυχτερινό κέντρο της Πέτρου Ράλλη, είδαν δύο άνδρες να ανοίγουν ένα κόκκινο πολυτελές αυτοκίνητο και να αφήνουν κάτι. Στην αρχή πίστεψαν ότι ήταν κλέφτες όμως όταν πλησίασαν, κατάλαβαν ότι πρόκειται για περίπτωση διακίνησης ναρκωτικών. Στην κατοχή τους βρέθηκε μία ζυγαριά ακριβείας και ποσότητα κοκαΐνης. Επίσης στο αυτοκίνητο βρέθηκε κοκαΐνη περίπου 17 γραμμαρίων.
Στην εξέτασή τους οι δύο συλληφθέντες είπαν ότι τα ναρκωτικά τα είχε… παραγγείλει ο τραγουδιστής και είχε αφήσει ανοικτό το αυτοκίνητο για να τα αφήσουν.

Ο 36χρονος τραγουδιστής και η 35χρονη σύζυγός του οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα της Νίκαιας.



Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες