Μυρτώ: Την δέχτηκε κορυφαίο κέντρο αποκατάστασης στη Γερμανία για να συνεχίσει τη θεραπεία της - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Τετάρτη, Οκτωβρίου 06, 2021

Μυρτώ: Την δέχτηκε κορυφαίο κέντρο αποκατάστασης στη Γερμανία για να συνεχίσει τη θεραπεία της


Θετικό αποτέλεσμα είχε η προσπάθεια της μητέρας της Μυρτώς, που πριν από εννιά χρόνια έπεσε θύμα βιασμού και επίθεσης, για να συνεχιστεί η θεραπεία της στη Γερμανία.  Από την επίθεση η Μυρτώ έχει 100% αναπηρία και θα μείνει έτσι για την υπόλοιπη ζωή της.


Με μία ανάρτηση στο Facebook η μητέρα της, Μαρία Κοτρώτσου έκανε γνωστό ότι η Μυρτώ έγινε δεκτή σε κορυφαίο κέντρο αποκατάστασης στη Γερμανία. Ευχαριστώντας τον τον δρ Νικόλαο Μαστραγγελόπουλο ο οποίος είναι διευθυντής σε Πανεπιστημιακό νοσοκομείο στην Γερμανία αλλά και τον υπουργό Υγείας για τη βοήθειά τους, η κ. Κοτρώτσου ενημέρωσε τους διαδικτυακούς φίλους της ότι, «Είμαι πολύ συγκινημένη και χαρούμενη που λάβαμε απάντηση από το κέντρο INI HANOVER που μας γράφουν ότι θα προσπαθήσουν να καταφέρουν μια καλυτέρευση χωρίς βέβαια να περιμένουμε θαύματα. Κάτι που ασφαλώς το γνωρίζουμε».Ολόκληρη η ανάρτησή της

Την Μυρτώ την δέχτηκαν στην ΓΕΡΜΑΝΙΑ
Είμαι πολύ συγκινημένη και χαρούμενη που λάβαμε απάντηση απο το κεντρο INI HANOVER που μας γράφουν ότι θα προσπαθήσουν να καταφέρουν μια καλυτέρευση χωρίς βέβαια να περιμένουμε θαύματα. Κάτι που ασφαλώς το γνωρίζουμε. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ θερμά τον DR NIKOLAO MASTRAGELOPOULO και την σύζυγο του κα ΕΙΡΗΝΗ που διαμένουν στην Γερμανία. που από την Δευτέρα έκαναν ότι μπορούσαν και με ενημέρωναν ταυτόχρονα. Συγκεκριμένα με προσωπική τηλεφωνική επαφή του dr Mastragelopoulou ( που είναι διευθυντής σε Πανεπιστημιακό νοσοκομείο)με το κέντρο INI ,κατάφεραν να λάβουμε μέσω μαιλ χθες θετική απάντηση.
Ευχαριστώ επίσης και όλους όσους προσπάθησαν να μας βοηθήσουν και ιδιαιτέρα τον κ. Πλεύρη που είναι απολύτως κατανοητό ότι οι αυξημένες υποχρεώσεις λόγω covid19 και γενικά υπουργείου δεν τον άφησαν να ασχοληθεί όσο θα ήθελε. Η καλή θέληση το ενδιαφέρον και η προσπάθεια εκ μέρους του υπουργού ασφαλώς και δεν μπορεί να περάσουν απαρατήρητα Τέλος ευχαριστώ όλους εσάς για την αγάπη και το ενδιαφέρον σας στην ΜΥΡΤΩ μου. Πιστεύω ότι η αγάπη και η θετική σκέψη ήταν ουσιαστικά στην όλη πορεία αυτών των ημερών. Μα πάνω και πρώτα απ όλα στον Θεό που μας βοηθάει σε όλες τις δυσκολίες μα προχωράμε. Νεότερα θα έχω τις προσεχείς μέρες και θα τα επικοινωνήσω γιατί έχω ηθική υποχρέωση σε όλο τον κόσμο που ενδιαφέρεται για την ΜΥΡΤΩ.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες