Αυτός είναι λόγος που οι φορτιστές έχουν κοντό καλώδιο - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Τρίτη, Οκτωβρίου 19, 2021

Αυτός είναι λόγος που οι φορτιστές έχουν κοντό καλώδιο

Ενα από τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι χρήστες των smartphones είναι πως οι φορτιστές που δίνουν οι κατασκευάστριες εταιρίες έχουν κοντά καλώδια.

Μάλιστα πολλοί σπεύδουν να αγοράσουν καλώδια μεγαλύτερα σε μήκος ώστε να μπορούν να χρησιμοποιούν τα κινητά τους τηλέφωνα και κατά τη διάρκεια της φόρτισης. Κατηγορώντας μάλιστα τις εταιρείες για... τσιγκουνιά. Ωστόσο δεν είναι οικονομικό το ζήτημα.

Η γνωστή ιστοσελίδα LifeHacks πάντως υποστηρίζει πως τα κοντά καλώδια που συνοδεύουν τα κινητά κατά την αγορά τους δεν οφείλονται ούτε σε τσιγκουνιά, αλλά ούτε και σε αβλεψία από την πλευρά των εταιρειών. Ο βασικός λόγος που οι κατασκευαστές κάνουν τόσο κοντά τα καλώδια φόρτισης, είναι για να αποθαρρύνουν τη χρήση των κινητών όσο είναι στο ρεύμα.

Πολλά παράπονα από τους χρήστες κινητών για τα κοντά καλώδια φόρτισης

Ωστόσο κάποιοι δίνουν και άλλες εξηγήσεις όπως ότι όλα είναι μελετημένα και βάσει μινιμαλιστικής σχεδίασης. Δηλαδή το καλώδιο έχει το ιδανικό μήκος για την πλειονότητα των χρήσεων. Δηλαδή να φτάνει το καλώδιο από την πρίζα στο κοντινότερο μέρος, στο γραφείο, στο κομοδίνο, στον πάγκο της κουζίνας. Αρα δεν πρόκειται για εξοικονόμηση χρημάτων από τους κατασκευαστές, αφού το κόστος είναι μικρό, αλλά από άποψη.

Οι χρήστες πάντως δεν φαίνεται να ικανοποιούνται με καμία από τις απαντήσεις και οι περισσότεροι, αν όχι όλοι, σπεύδουν να αγοράσουν μακρύτερο καλώδιο και power bank.


Πηγή:ratpack.gr

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες