Γυναικοκτονία στην Iεράπετρα: Σκότωσε τη σύζυγό του και απειλεί να αυτοκτονήσει - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Παρασκευή, Οκτωβρίου 29, 2021

Γυναικοκτονία στην Iεράπετρα: Σκότωσε τη σύζυγό του και απειλεί να αυτοκτονήσει

Ακόμα μια γυναικοκτονία στην Ελλάδα, η 12η από την αρχή της χρονιάς. Ένας 54χρονος άνδρας στην Κρήτη δολοφόνησε την 48χρονη πρώην σύζυγό του, με την οποία είχε τέσσερα παιδιά.
Μια νέα τραγωδία εκτυλίχθηκε στην Ιεράπετρα, καθώς ένας άνδρας δολοφόνησε τη σύζυγό του, μαχαιρώνοντάς την μέχρι θανάτου.
Η δολοφονία έγινε νωρίς το πρωί, όπως αναφέρει το radiolasithi, στην περιοχή του Περιστερά.

Πρόκειται για ένα ζευγάρι ντόπιων, οι οποίοι είναι χωρισμένοι με παιδιά, ενώ για την ώρα είναι άγνωστοι οι λόγοι που οδήγησαν στη δολοφονία.

Στο σημείο του εγκλήματος αναμένεται ιατροδικαστής.





Η αστυνομία έχει εντοπίσει τον δράστη, ο οποίος σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες απειλεί να αυτοκτονήσει. Οι αστυνομικοί επιχειρούν να τον μεταπείσουν και βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις μαζί του.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του cretapost, ο άνδρας είναι 54 ετών και η γυναίκα 48.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ζευγάρι έχει τέσσερα παιδιά.


Το ζευγάρι είχε χωρίσει πρόσφατα και η γυναίκα διέμενε προσωρινά σε ενοικιαζόμενα δωμάτια, όπου και την κατακρεούργησε ο, σε διάσταση, σύζυγός της.

Σύμφωνα επίσης με πληροφορίες, εδώ και μήνες που το ζευγάρι είχε χωρίσει, η γυναίκα δεν είχε καμία απολύτως επαφή με τον 54χρονο, ο οποίος πήγε εκεί που η γυναίκα διέμενε με σκοπό να συζητήσουν, ωστόσο η κατάσταση ξέφυγε.

Την ίδια ώρα, αναμένεται και ο ιατροδικαστής προκειμένου να πραγματοποιήσει την πρώτη αυτοψία στη σορό της άτυχης 48χρονης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες