O Eminem έγινε από ράπερ σερβιτόρος στο Detroit και οι fans του κάνουν ουρά - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Παρασκευή, Οκτωβρίου 01, 2021

O Eminem έγινε από ράπερ σερβιτόρος στο Detroit και οι fans του κάνουν ουρά

Evan Agostini/Invision/AP, File

Μυστήριο τρόπο έχει ο Eminem να εμπνέεται από τους στίχους του και είμαι σίγουρη ότι θα συμφωνήσεις κι εσύ μαζί μου μόλις καταλάβεις τι εννοώ. Ο διάσημος ράπερ μόλις άνοιξε εστιατόριο στην πόλη απ΄όπου κατάγεται, το Detroit και το ονόμασε Mom’s spaghetti. Σε περίπτωση που έχεις καταφέρει να μάθεις όλους τους στίχους του Lose Yourself από την ταινία του Eminem, 8 Mile, κατάλαβες ήδη γιατί θεωρώ την έμπνευση περίεργη.
Οι στίχοι του Lose Yourself έχουν εμπνεύσει πολλούς ακροατές και μουσικούς με τη δύναμή τους. Για τον Eminem όμως, ο στίχος που λειτούργησε ως έμπνευση για το όνομα του εστιατορίου του ήταν αυτός που έλεγε “His palms are sweaty, knees weak, arms are heavy / There’s vomit on his sweater already, mom’s spaghetti”. Όπου vomit μεταφράζεται ως εμετός και όπου mom’s spaghetti είναι το όνομα του εστιατορίου του Eminem. Πόσο καλά μπορεί να πάει τώρα αυτό;
Βέβαια στις φωτογραφίες από τα εγκαίνια του εστιατορίου την Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου, κατά τα οποία ο Eminem φρόντισε να εκτελέσει και χρέη σερβιτόρου, δίνοντας τις take away παραγγελίες του σε ενθουσιασμένους fans του, βλέπουμε ότι εκείνες έκαναν ουρά έξω από το εστιατόριο.



Scott Legato/Getty Images/ Ideal Image
Scott Legato/Getty Images/ Ideal Image
scott Legato/Getty Images/ Ideal Image

Το concept restaurant με την υπογραφή του Eminem, είναι μία συνεργασία της ομάδας του με μία τοπική αλυσίδα εστιατορίων του Detroit κι έκανε πρώτη φορά την εμφάνισή του ως pop-up κατάστημα το 2017. Έχει εμφανιστεί σε διάφορες συναυλίες του Eminem, ενώ κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορονοϊού έχει παραδώσει φαγητό σε εργαζόμενους σε νοσοκομεία του Detroit καθώς και σε εμβολιαστικά κέντρα.
Σύμφωνα με τον manager του Eminem, Paul Rosenberg, η ανταπόκριση των θαυμαστών του ράπερ στο εστιατόριο που μόλις άνοιξε τις πύλες του, «συγκινητικά θετική» πράγμα που δείχνει ότι τα προηγούμενα pop-up εστιατόρια «ήταν ένα πείραμα για να αποφασίσουμε αν υπήρχε αρκετός ενθουσιασμός για ένα Mom’s Spaghetti που θα λειτουργεί σε τακτική βάση και θα παραμένει ανοιχτό όλο τον χρόνο». Και το λες επιτυχημένο πείραμα.
Το λες ακόμα πιο επιτυχημένο όταν δεις τις τιμές των μερίδων που σερβίρει το εστιατόριο που κυμαίνονται απο τα 9 μέχρι τα 14 δολάρια, αλλά και τα ονόματα των πιάτων όπως το Vegan Spaghetti Balls. Γνωρίζοντας την αμερικανική slang όπου το balls δεν μεταφράζεται μόνο ως «κεφτέδες», το γεγονός ότι ούτε οι τιμές ούτε τα ονόματα αποθαρρύνουν τους πελάτες του Eminem, δείχνει ότι το εστιατόριό του στο Detroit έχει τη δυναμική να αποδειχθεί χρυσορυχείο.


Scott Legato/Getty Images/ Ideal Image

Πάντως ο Eminem δεν θα μείνει σερβιτόρος για πολύ, θα επιστρέψει άμεσα στη σκηνή και μάλιστα, πριν από λίγες ώρες ανακοινώθηκε ότι μαζί με τον Dr Dre και τον Snoop Dogg θα εμφανιστεί στο ημίχρονο του Super Bowl 2022. Στο show θα συμμετέχουν από το Los Angeles και οι Mary J Blige και ο Kendrick Lamar. Οι σταρ του επόμενου Super Bowl έχουν συνολικά 43 Grammy κι όπως καταλαβαίνεις η εμφάνισή τους στο ημίχρονο του μεγάλου τελικού του NFL, υπολογίζεται ότι θα φέρει δεκάδες εκατομμύρια τηλεθεατές μπροστά στην οθόνη τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες