Κρήτη: Το λογαριασμό στο γαμήλιο γλέντι με το κομπρεσέρ θα πληρώσει η νύφη – Τι έγινε γνωστό(VIDEO) - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Σάββατο, Οκτωβρίου 30, 2021

Κρήτη: Το λογαριασμό στο γαμήλιο γλέντι με το κομπρεσέρ θα πληρώσει η νύφη – Τι έγινε γνωστό(VIDEO)


Το γαμήλιο γλέντι στην Κρήτη έγινε θέμα συζήτησης σε ολόκληρη τη χώρα. Αιτία η εμφάνιση ενός κομπρεσέρ με το οποίο ένας καλεσμένος έσπασε τα πλακάκια της πίστας…
Ήταν ένα γαμήλιο γλέντι στα Μάλια της Κρήτης πέρα και έξω από τα συνηθισμένα. Ένας από τους καλεσμένους που είχε βάλει στοίχημα το έκανε. Έβαλε στο ρεύμα το κομπρεσέρ και άρχισε να ξηλώνει τα πλακάκια της πίστας, με τις εικόνες να καταγράφονται και να κάνουν το γύρο του διαδικτύου σε χρόνο ρεκόρ.

«Με φωνάξανε να χορέψω και μου είχαν φέρει κομπρεσέρ. Φίλος μας ήταν. Περνούσαμε πολύ όμορφα και κάποια στιγμή, μου λέει έλα να χορέψεις, το παιδί με το κομπρεσέρ και πήγα στην πίστα και μόλις πήγα έφερε το κομπρεσέρ και έσπαγε τις πλάκες», δήλωσε στο Live News ο γαμπρός.


Ο γάμος του ζευγαριού ήταν πολιτικός και έγινε το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής. Λίγες ώρες μετά οι νεόνυμφοι και οι καλεσμένοι τους, έδωσαν ραντεβού στο ξενοδοχείο της νύφης στα Μάλια, όπου τα πράγματα ξέφυγαν. «Η νύφη ήταν μαθημένη γιατί το σόι μας και το δικό της σμίξανε και ήταν ένας χειρότερος από τον άλλον. Κράτησε τρία λεπτά σπάσανε ότι σπάσανε και μετά το γλέντι συνεχίστηκε κανονικά», πρόσθεσε ο τραγουδιστής.

«Τους απειλούσε όλο τον καιρό, στο γάμο θα δεις; Τι θα σου κάνω, θα μπω με το κομπρεσέρ, όχι φοβάσαι, όχι θα μπω. Συνειδητοποιούμε ότι έχουν αρχίσει και σπάνε το ξενοδοχείο της νύφης», πρόσθεσε ο τραγουδιστής.
O άνδρας με το κομπρεσέρ είναι ένας από τους στενούς φίλους του νεόνυμφου ζευγαριού και η ενέργειά του να καταστρέψει τα πλακάκια της πισίνας ξενοδοχείου όπου γινόταν το γλέντι τη στιγμή που χόρευε ο γαμπρός, ήταν προϊόν… πρόκλησης.

Και τη νύφη, ποιος θα την πληρώσει; Είναι η εύλογη απορία όσων βλέπουν το βίντεο, αφού οι ζημιές που προκλήθηκαν δεν ήταν και λίγες… Μα η ίδια η νύφη, αφού το γλέντι του γάμου πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο που διατηρεί η οικογένειά της.


newsit.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες