Ηράκλειο: Ζητούν αποζημίωση 146.000.000 ευρώ για πρόστιμο σε ανεμβολίαστο υπάλληλο - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Δευτέρα, Νοεμβρίου 22, 2021

Ηράκλειο: Ζητούν αποζημίωση 146.000.000 ευρώ για πρόστιμο σε ανεμβολίαστο υπάλληλο


Στα απίθανα της ημέρας η είδηση που έρχεται από το Ηράκλειο, με το εξώδικο και την αποζημίωση που ζητούν οι… «Αυτόχθονες Ιθαγενείς» της πόλης…
Εξώδικο κατέθεσαν κατά τριών Διευθυντών Υπηρεσιών στον Δήμο Χερσονήσου, εκπρόσωποι της αυτοαποκαλούμενης “Τοπικής Επιτροπής Συνδιαχειριστών Ελλήνων Αυτόχθονων Ιθαγενών Ηρακλείου”, με αφορμή την επιβολή προστίμου σε βάρος ανεμβολίαστου υπαλλήλου του Δήμου που προσερχόταν κανονικά στην υπηρεσία του.

Ζητούν, μάλιστα, από τον καθένα, αποζημίωση ύψους 145.800.000 ευρώ!

Το περιστατικό αυτό εκτυλίχθηκε στον Δήμο Χερσονήσου, με αφορμή την επιβολή προστίμου στον ανεμβολίαστο εργαζόμενο ύψους 300 ευρώ ενώ οι Διευθυντές ενήργησαν βάσει Νόμου και σήμερα αναμένεται να προσφύγουν στον Εισαγγελέα Ηρακλείου, ζητώντας προστασία!

Το εξώδικο υπογράφουν 108 πολίτες, ενώ, μεταξύ άλλων, αναφέρουν ότι “από τις 6 Απριλίου του 2020 η Επιτροπή αυτή εμπλέκεται στη δημόσια περιουσία ως Συνδιαχειριστές και συν – εντολείς μαζί με την Κυβέρνηση”.
Παράλληλα, σημειώνουν ότι οποιαδήποτε εντολή χωρίς τη δική τους συγκατάθεση είναι άκυρη και, απευθυνόμενοι στους τρεις υψηλόβαθμους υπαλλήλους του Δήμου Χερσονήσου, προσθέτουν ότι “οι πράξεις τους αντιβαίνουν τη σφαίρα των καθηκόντων τους κι εμπλέκονται σε εντολές που υποχρεούνται να αρνηθούν να εκτελέσουν”!

Σύμφωνα με το ekriti.gr, που αποκαλύπτει το θέμα, τους καλούν να περιοριστούν αυστηρά στα καθήκοντά τους και στις αρμοδιότητες που τους έχουν μεταβιβαστεί και δηλώνουν πως “οποιαδήποτε εντολή της εκτελεστικής λειτουργίας προς υμάς χωρίς την έγγραφη συγκατάθεσή μας είναι άκυρη”…
newsit.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες