Δολοφονία στον Βόλο: Ο βαφτισιμιός, οι 20 μαχαιριές και το τηλεφώνημα στην αστυνομία - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Κυριακή, Νοεμβρίου 07, 2021

Δολοφονία στον Βόλο: Ο βαφτισιμιός, οι 20 μαχαιριές και το τηλεφώνημα στην αστυνομία


Αποτροπιασμό προκαλούν τα στοιχεία της φρικτής δολοφονίας 75χρονης στον Βόλο. Θρίλερ με τον βαφτισιμιό. Βρέθηκε σφουγγαρίστρα με αίματα στο υπόγειο.
Σοκαριστικά είναι τα στοιχεία που έρχονται στο φως από τη δολοφονία της 75χρονης γυναίκας στον Βόλο, η οποία αγνοείτο από την περασμένη Πέμπτη και τελικά βρέθηκε νεκρή χθες, Σάββατο, στο υπόγειο της πολυκατοικίας όπου διέμενε.
Τα ίχνη της άτυχης ηλικιωμένης είχαν χαθεί από το πρωί της Πέμπτης όταν έφυγε από το διαμέρισμά της, στον 1ο όροφο της πολυκατοικίας που διέμενε. Η εξαφάνισή της δηλώθηκε από συγγενή της στις αρμόδιες αρχές μετά και την απουσία της από το διαμέρισμά της.
Το άψυχο κορμί της βρέθηκε σε αποθήκη στο υπόγειο της πολυκατοικίας, φέροντας πολλαπλά τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο και μάλιστα φέρεται να ήταν τυλιγμένο με κλινοσκεπάσματα.
Aπό το σπίτι δεν έλειπαν τα προσωπικά της αντικείμενα. Οι αστυνομικοί ερευνώντας τον χώρο βρήκαν και τα δυο κινητά της τηλέφωνα, ενώ έλειπαν μόνο τα κλειδιά της. Μάλιστα, η πόρτα του σπιτιού δεν είχε εμφανή ίχνη παραβίασης, ωστόσο, κατά την έρευνα των αρχών εντοπίστηκαν κηλίδες αίματος κοντά στην πόρτα του διαμερίσματος και στον χώρο του ασανσέρ καθώς και στην πόρτα του υπογείου της πολυκατοικίας.
Ο βαφτισιμιός πίσω από το φριχτό έγκλημα - 20 μαχαιριές για 2.000 ευρώ

Η γυναίκα, που ήταν ευκατάστατη και χήρα, ζούσε με τον γιο της που αντιμετωπίζει πνευματικά και κινητικά προβλήματα.

Ο 39χρονος βαφτισιμιός της που είχε ποινικό παρελθόν και έχει απασχολήσει τις Αρχές στο παρελθόν για ναρκωτικά, κλοπή τσάντας και εμπρησμό σε κατάστημα, φέρεται να την επισκέφτηκε το μεσημέρι της Πέμπτης την άτυχη γυναίκα στο σπίτι της και όταν απαίτησε 2.000 ευρώ και εκείνη δεν του τα έδωσε, έβγαλε ένα μαχαίρι και κυριολεκτικά την κατακρεούργησε με περισσότερες από 20 μαχαιριές.

Ο γιος της λόγω της κατάστασής του δεν αντιλήφθηκε το παραμικρό, όμως ούτε και οι γείτονες παρότι η πολυκατοικία έχει πέντε διαμερίσματα ανά όροφο… Ο δράστης αμέσως μετά τύλιξε με μονωτική το κεφάλι της νονάς του και το σώμα της με ένα πάπλωμα, την έσυρε έως το ασανσέρ και από εκεί στο υπόγειο της πολυκατοικίας.

Η Αστυνομία ερευνούσε την εξαφάνισή της και οι αστυνομικοί είχαν αρχίσει να μαθαίνουν αρκετές λεπτομέρειες που τους οδήγησαν σε συμπεράσματα. Εντόπισαν αρχικά τις κηλίδες κοντά στην πόρτα του διαμερίσματος, στο ασανσέρ, στη συνέχεια στο υπόγειο και κατέληξαν στην σορό του άγρια δολοφονημένου θύματος.

Εντός της οικίας βρέθηκε ένα μεγάλο χρηματικό ποσό άθικτο και έτσι δεν είναι σίγουρο αν ο δράστης κατάφερε να αρπάξει κάποια χρήματα.
Προσπάθησε να καθαρίσει τα αίματα

Μέσα στην αποθήκη του υπογείου της πολυκατοικίας όπου εντοπίστηκε το πτώμα της βρέθηκε σύμφωνα με το TheNewspaper και μία σφουγγαρίστρα με τον κουβά που χρησιμοποίησε για να καθαρίσει τα αίματα ο δράστης της δολοφονίας, ο οποίος, είναι βαφτισιμιός της και εργαζόταν ως διανομέας.

Μέσα στον κουβά βρέθηκε νερό με το αίμα της άτυχης ηλικιωμένης. Μάλιστα μέσα στα κλινοσκεπάσματα που χρησιμοποίησε ο δράστης για να τυλίξει το πτώμα βρέθηκε και η ταινία που τοποθέτησε στο κεφάλι του πτώματος ώστε να μην τρέχει το αίμα της και κινήσει υποψίες στους ενοίκους της πολυκατοικίας που θα κατέβαιναν στο υπόγειο.

Ταυτόχρονα, ο δράστης φέρεται να είχε τυλίξει τα πόδια του θύματος με μαύρη σακούλα απορριμμάτων ώστε να είναι βέβαιος πως δεν θα στάζει αίμα. Την ώρα της δολοφονίας από τον 39χρονο βρισκόταν στο σπίτι και ο γιος της ηλικιωμένης που είναι άτομο με νοητική στέρηση.
Το τηλεφώνημα στην αστυνομία

Μάλιστα, όπως αναφέρει το TheNewspaper, ο βαφτισιμιός της ηλικιωμένης κάλεσε στο τηλέφωνο στην αστυνομία και ομολόγησε πως αυτός σκότωσε την 75χρονη νονά του χωρίς να αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες για το άγριο φονικό ή πληροφορίες για το που βρίσκεται ο ίδιος.

Άμεσα, οι αστυνομικοί εντόπισαν τη σύζυγό του, από την οποίαν προσπάθησαν να μάθουν που βρίσκεται ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος. Η γυναίκα υποστήριξε ότι γνώριζε για την φρικαλέα πράξη του , καθώς την είχε ειδοποιήσει τηλεφωνικά αλλά δεν γνώριζε που βρίσκεται ο σύζυγος της.

Αξίζει να σημειωθεί πως, παρά τις -ανεπιβεβαίωτες- πληροφορίες που ήθελαν τον 39χρονο να έχει συλληφθεί και να ανακρίνεται, ο δράστης, παραμένει άφαντος και αναζητείται από τις αρχές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες