Βόλος: Ο 39χρονος που σκότωσε τη νονά του είχε δολοφονήσει και τη μητέρα του δικηγόρου του - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Δευτέρα, Νοεμβρίου 15, 2021

Βόλος: Ο 39χρονος που σκότωσε τη νονά του είχε δολοφονήσει και τη μητέρα του δικηγόρου του


Απίστευτη εξέλιξη στη δολοφονία της ηλικιωμένης στον Βόλο.

Στοιχεία-σοκ προέκυψαν από την αστυνομική έρευνα για τον 39χρονο που δολοφόνησε με άγριο τρόπο τη νονά του, στη Νέα Ιωνία Βόλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο βαφτισιμιός διέπραξε τον Αύγουστο του 2009 και άλλη δολοφονία, με θύμα 69χρονη που είναι η μητέρα του σημερινού του δικηγόρου.


Το έγκλημα ήταν από τότε ανεξιχνίαστο και ο δικηγόρος δεν είχε μάθει ποτέ ποιος είχε δολοφονήσει τη μητέρα του που ο ίδιος είχε βρεί τότε μέσα σε «λίμνη» αίματος.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για την εξιχνίαση της δολοφονίας στον Βόλο
Εξιχνιάσθηκε ανθρωποκτονία που διαπράχθηκε τον Αύγουστο του 2009 σε βάρος 69χρονης ημεδαπής στο Βόλο. Δράστης είναι ο 39χρονος που συνελήφθη για την ανθρωποκτονία σε βάρος 75χρονης ημεδαπής που τελέσθηκε πρόσφατα στο Βόλο.

Εξιχνιάσθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου περίπτωση ανθρωποκτονίας που διαπράχθηκε πριν από -12- χρόνια σε βάρος ημεδαπής στην πόλη του Βόλου. Ειδικότερα, απογευματινές ώρες της 12-08-2009 στο Βόλο, 69χρονη ημεδαπή βρέθηκε νεκρή στο δάπεδο της οικίας της από συγγενικό της πρόσωπο.

Όπως προέκυψε, η θανούσα έφερε τραύματα από νύσσον και τέμνον όργανο στην αριστερή κυρίως πλευρά του σώματός της. Από την ενδελεχή εξέταση των στοιχείων προέκυψε ότι πρόκειται για τον ίδιο δράστη που διέπραξε την πρόσφατη ανθρωποκτονία σε βάρος 75χρονης ημεδαπής στο Βόλο ( Σχετ. το από 09-11-2021 Δελτίο Τύπου ), καθόσον το γενετικό υλικό που λήφθηκε από τον ίδιο ταυτίστηκε στα εργαστήρια της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών με γενετικό υλικό που βρέθηκε τότε στην 69χρονη. Το συγκεντρωθέν υλικό υποβλήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου.










 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες