Νέα εποχή στο Παλάτι: Οι «7 υπέροχοι» που αναλαμβάνουν καθήκοντα όσο η Ελισάβετ απέχει - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Τρίτη, Νοεμβρίου 16, 2021

Νέα εποχή στο Παλάτι: Οι «7 υπέροχοι» που αναλαμβάνουν καθήκοντα όσο η Ελισάβετ απέχει


Νέα εποχή για το παλάτι. 69 χρόνια μετά την ενθρόνιση της βασίλισσας Ελισάβετ, της μακροβιότερης μονάρχη στην ιστορία για πρώτη φορά τίθεται θέμα αδυναμίας των καθηκόντων της – Τι θα γίνει μέχρι να αναρρώσει
Όχι ένας, ούτε δύο αλλά 7 μέλη της βασιλικής οικογένειας θα αναλάβουν – σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής Mirror – τα καθήκοντα της Βασίλισσας Ελισάβετ για όσο διάστημα η 95χρονη μονάρχης θα αναπαύεται μετά τις συμβουλές των γιατρών της.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι τα καθήκοντα της εκτός από τον διάδοχο του θρόνου, πρίγκιπα Κάρολο, θα μοιραστούν, ανάλογα με την περίσταση η αδελφή της πριγκίπισσα Άννα, ο τρίτος γιoς της πρίγκιπας Εδουάρδος και η σύζυγός του Σόφι, ο δούκας και η δούκισσα του Κέιμπριτζ πρίγκιπας Ουίλιαμ και Κέιτ Μίντλετον αλλά και η σύζυγoς του Καρόλου, Δούκισσα της Κορνουάλης, Καμίλα.
Το δημοσίευμα της Mirror

Σε ανακοίνωσή τους τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ – μετά την πολυήμερη απουσία της Ελισσάβετ και την αποχή της από την Ημέρα Μνήμης για τους νεκρούς του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου (Remembrance Day), υποστήριξαν ότι η Βασίλισσα είχε υποστεί μια «ατυχή» καταπόνηση της πλάτης και για το λόγο αυτό πρέπει να απέχει των καθηκόντων της.
Οι «επτά υπέροχοι» (Magnificent Seven) βοηθοί της – σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα της εφημερίδας «Mirror» – έχουν δεσμευτεί να βοηθήσουν «όσο χρειαστεί» τη βασίλισσα Ελισάβετ μέχρι την άνοιξη που οι γιατροί της έχουν συστήσει ξεκούραση.


Η ονομασία «επτά υπέροχοι» σύμφωνα με πηγές από το Μπάκιγχαμ επιλέχτηκε από το γνωστό γουέστερν υπό τον τίτλο: «Kαι οι επτά ήταν υπέροχοι», (αγγλική ονομασία: The Magnificent Seven‎).


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες