Σούπερ μάρκετ: Όλα δείχνουν νέα μέτρα - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Τρίτη, Νοεμβρίου 09, 2021

Σούπερ μάρκετ: Όλα δείχνουν νέα μέτρα


Προς νέα μέτρα στα σούπερ μάρκετ προσανατολίζεται η κυβέρνηση, μετά από εισήγηση των ειδικών που εκτιμούν ότι θα πρέπει να επιστρέψουμε στο προηγούμενο μοντέλο, με αυστηρά όρια ατόμων ανά τ.μ.

Με δεδομένο ότι είναι από δύσκολο έως αδύνατο να επιβληθεί η διενέργεια τεστ πριν την είσοδο στα σούπερ μάρκετ από τους ανεμβολίαστους, τόσο ο εμπορικός κόσμος όσο και οι επιστήμονες θεωρούν επιβεβλημένο να ληφθούν μέτρα περιορισμού των ατόμων που θα βρίσκονται εντός των εσωτερικών χώρων.

Σύμφωνα με πολύ καλά πληροφορημένες πηγές του iΕidiseis.gr, είναι πολύ πιθανό το μέτρο να ανακοινωθεί ακόμα και εντός της εβδομάδας, αφού όλες οι ενδείξεις καταμαρτυρούν ότι η πανδημία θα συνεχίσει να καλπάζει, με πρόβλεψη για ακόμα μεγαλύτερη αύξηση κρουσμάτων και διασωληνωμένων.


«Πρέπει να λάβουμε άμεσα μέτρα, τα οποία δεν περιορίζουν την καθημερινότητά μας, απλώς θέτουν πιο αυστηρά πλαίσια για την προστασία της δημόσιας ζωής» σημειώνουν χαρακτηριστικά μέλη της Επιτροπής των Εμπειρογνωμόνων, προδιαθέτοντας για τις εξελίξεις.








 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες