Έπεσε με ψηλά το κεφάλι η Σάκκαρη - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Τετάρτη, Νοεμβρίου 17, 2021

Έπεσε με ψηλά το κεφάλι η Σάκκαρη


Έχασε μεγάλη ευκαιρία η Σάκκαρη, όμως έπεσε με ψηλά το κεφάλι! Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια ηττήθηκε στα τρία σετ από την Ανέτ Κονταβέιτ (6-1, 3-6, 6-3), με αποτέλεσμα να μείνει εκτός τελικού στη Γουαδαλαχάρα.

Έπειτα από 2 ώρες και 2 λεπτά η Εσθονή αναδείχθηκε νικήτρια, βάζοντας με αυτόν τον τρόπο «στοπ» στην φετινή σπουδαία σεζόν της 26χρονης, καθώς δεν της επέτρεψε να διεκδικήσει τον μεγαλύτερο τίτλο στην καριέρα της.

Έτσι, ένας ακόμη σημαντικός χαμένος ημιτελικός προστέθηκε στο βιογραφικό της Μαρίας, που γενικά δεν τα πάει και πολύ καλά τελευταία σε ματς τετράδας, έχοντας σερί 1-10.

Η Εσθονή ήταν κυρίαρχος στο πρώτο σετ, με τη Σάκκαρη να κάνει το ένα λάθος μετά το άλλο, ενώ και στην αρχή του δεύτερου δυσκολευόταν πολύ να κρατήσει το σερβίς της.

Ωστόσο, προς το τέλος του δεύτερου σετ βρήκε το πρώτο της μπρέικ πόιντ, το οποίο και εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο, ισοφαρίζοντας σε 1-1 και οδηγώντας την πρόκριση στο τρίτο σετ.

Εκεί έχασε ένα γκέιμ στο 4-3, στο οποίο είχε προηγηθεί με 40-0 και κάπως έτσι γνώρισε την ήττα από την Εσθονή, που θα «κονταροχτυπηθεί» στον τελικό με την Μουγκουρούθα.











 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες