ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Επεισόδια στις φυλακές εξέγερση ανήλικων κρατούμενων - Σε ετοιμότητα τα ΜΑΤ - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Παρασκευή, Νοεμβρίου 12, 2021

ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Επεισόδια στις φυλακές εξέγερση ανήλικων κρατούμενων - Σε ετοιμότητα τα ΜΑΤ


Επεισόδια στις φυλακές της Κορίνθου το απόγευμα της Παρασκευής (12.11), με τις Αρχές να είναι σε εγρήγορση. Στο κατάστημα κράτησης έχουν φτάσει, μάλιστα, δυνάμεις των ΜΑΤ και των ΕΚΑΜ έτσι ώστε να καταστείλουν τη μίνι εξέγερση που έχει ξεσπάσει.

Το συμβάν συνδέεται με την απόδραση ενός 45χρονου σκληρού κακοποιού από τις ίδιες φυλακές πριν από μερικά 24ωρα.


Ειδικότερα, ανήλικοι κρατούμενοι δεν μπαίνουν στα κελιά τους, έχουν κάψει στρώματα κι έχουν προκαλέσει φθορές εντός της φυλακής.

Οι κρατούμενοι ξεκίνησαν την εξέγερση από τις 17:00 το απόγευμα, διαμαρτυρόμενοι για τη σύλληψη δυο σωφρονιστικών υπαλλήλων, ενός αρχιφύλακα και ενός υπεύθυνου του θυρωρείου, για την απόδραση του κακοποιού που έλαβε χώρα στο σωφρονιστικό κατάστημα.

Συγκεκριμένα, οι κρατούμενοι αναφέρουν ότι δεν ευθύνονται αυτοί για την απόδραση και ότι πρέπει να επιστρέψουν στις θέσεις τους.

Οι δυο σωφρονιστικοί υπάλληλοι που κατηγορούνται για την απόδραση, οδηγήθηκαν σήμερα στον εισαγγελέα.

Αυτή την ώρα έξω από τις φυλακές Κορίνθου βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται διαπραγματεύσεις προκειμένου να λήξουν τα επεισόδια.

Η τελευταία λύση, όπως αναφέρουν αρμόδιες πηγές, θα είναι να μπουν στις φυλακές τα ΜΑΤ και να καταστείλουν την εξέγερση.


 

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες