Τραγωδία : Πέθανε ο εργαζόμενος της ΣΤΑΣΥ που είχε τραυματιστεί σοβαρά - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Τρίτη, Νοεμβρίου 16, 2021

Τραγωδία : Πέθανε ο εργαζόμενος της ΣΤΑΣΥ που είχε τραυματιστεί σοβαρά


Σε τραγωδία εξελίχθηκε η σύγκρουση του οχήματος που καθάριζε τις γραμμές του ΗΣΑΠ με συρμό του Ηλεκτρικού τα ξημερώματα της Τρίτης καθώς όπως μετέδωσε η ΕΡΤ ο Έλληνας εργαζόμενος της ΣΤΑΣΥ που είχε μεταφερθεί βαρύτατα τραυματισμένος στο νοσοκομείο «Γεώργιος Γεννηματάς» κατέληξε λίγη ώρα αργοτερα.


Ο άτυχος εργάτης επέβαινε στο όχημα της αυστριακής εταιρείας μαζί με άλλα τέσσερα άτομα όταν αυτό άρχισε να κινείται ανεξέλεγκτα τα ξημερώματα της Τρίτης αναπτύσσοντας ταχύτητα έως και 60χλμ. σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΣΤΑΣΥ, Νίκο Χαιρέτα.


Βάσει της εικόνας που υπάρχει μέχρι στιγμής και οι πέντε επιβαίνοντες στο όχημα - τρεις εργαζόμενοι της αυστριακής εταιρείας και δύο εργαζόμενοι της ΣΤΑΣΥ - «βούτηξαν» από το όχημα με αποτέλεσμα τρεις εξ αυτών να τραυματιστούν, δύο Αυστριακοι και ο άτυχος Έλληνας εργαζόμενος.












Όπως εξήγησε ο κ. Χαιρέτας όταν υπήρξε η ενημέρωση για το ανεξέλεγκτο όχημα τότε ελήφθη η απόφαση να τοποθετηθει ένας συρμός πάνω στις γραμμές στο ύψος του σταθμού του Αγίου Νικολάου για να ανακόψει την πορεία του.


Σημειώνεται ότι σύμφωνα με τον κ. Χαιρέτα η αυστριακή εταιρεία εκτελεί τη συγκεκριμένη εργολαβία καθαρίσματος και λείανσης των γραμμών εδώ και έναν χρόνο.

Αν και οι συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το ατύχημα παραμένουν αδιευκρίνιστες το βασικότερο σενάριο είναι να μην λειτούργησαν τα φρένα του οχήματος που καθάριζε τις γραμμές.

ΗΣΑΠ: Πώς εκτελούνται τα δρομολόγια

Λόγω της σύγκρουσης πραγματοποιούνται δρομολόγια μόνο στο κομμάτι του ΗΣΑΠ, Πειραιάς – Ομόνοια ενώ με τοπικές συγκοινωνίες θα πραγματοποιηθεί μέχρι νεωτέρας το τμήμα που συνδέει την Κηφισιά με την Ομόνοια.

Σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΣΤΑΣΥ σήμερα είναι πολύ δύσκολο να ανοίξει η γραμμή. Αργότερα μέσα στην ημέρα, μπορεί να δοθεί σε κυκλοφορία το τμήμα Κηφισιά - Πευκάκια.










 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες