Άγιοι Θεόδωροι:Ξεκινάει το έργο για την αναβάθμιση, τον εκσυγχρονισμό και τη λειτουργία της Εγκατάστασης Επεξεργασίας Λυμάτων (Βιολογικός Καθαρισμός) - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Παρασκευή, Νοεμβρίου 19, 2021

Άγιοι Θεόδωροι:Ξεκινάει το έργο για την αναβάθμιση, τον εκσυγχρονισμό και τη λειτουργία της Εγκατάστασης Επεξεργασίας Λυμάτων (Βιολογικός Καθαρισμός)


Ξεκινάει το έργο για την αναβάθμιση, τον εκσυγχρονισμό και τη λειτουργία της Εγκατάστασης Επεξεργασίας Λυμάτων (Βιολογικός Καθαρισμός) στους Αγίους Θεοδώρους, προϋπολογισμού 900.000,00€.
Σε συνέχεια της σύμβασης που υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Παναγιώτης Ε. Νίκας, ο Δήμαρχος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων κ. Γεώργιος Αλκ. Γκιώνης και ο εκπρόσωπος της αναδόχου εταιρείας, για την υλοποίηση του σημαντικού αυτού έργου, στα τέλη Σεπτεμβρίου 2021, σήμερα πραγματοποιήθηκε παραλαβή των σωλήνων για την έναρξη του έργου.
Πρόκειται για ένα έργο που εκκρεμούσε για 15 και πλέον χρόνια και παρά τις μεγάλες δυσκολίες, η Περιφέρεια Πελοποννήσου, ο Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων και η Δ.Ε.Υ.Α.Λ.-Α.Θ. κατέβαλαν κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να επιλυθούν οριστικά όλα τα προβλήματα και να ξεκινήσουν οι διαδικασίες για την ταχύτερη υλοποίησή του.
Με την αποπεράτωση των εργασιών, ολοκληρώνεται ένα σημαντικό περιβαλλοντικό έργο που λειτουργεί προς όφελος των δημοτών και της ευρύτερης περιοχής, αναβαθμίζει την ποιότητα ζωής των πολιτών και δημιουργεί μια νέα προοπτική για τον τόπο.

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες